• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Schoolmaterialen


         

                Aanbiedingen                         Uitrusting                                   Rekenen


          Kinderschilden om zelf te ontwerpen 2 st.       Boomwhackers chromatisch      

            Ontwikkeling                           Creatief               Muziek                 Sport & Spel
Maak uw dagelijks lesgeven gemakkelijker!

Leraren zijn de overbrengers van kennis, vaardigheden, wijsheid, training en opleiding. De helden van het dagelijks leven. Maar een goede leraar worden vereist veel voorbereiding en planning en een zekere mate van geluk. Goed onderwijs vereist vooral één ding: toewijding. Doe uw leerlingen recht en maak uw lessen eigentijds. Omgaan met studenten, ongeacht de leeftijd, vereist gevoeligheid en een zekere kennis van de menselijke natuur.

Houd je niet aan verouderde inhoud, methoden en regels, maar probeer nieuwe, interessante en creatieve methoden om je inhoud met enthousiasme over te brengen. De leerlingen van nu hebben moderne en eigentijdse vormen van kennisoverdracht nodig. Bouw een professioneel netwerk op met de beste docenten, ook buiten je school. Ze kunnen u nieuwe methoden en ideeën voor lesgeven aan de hand doen.

Wees een expert in uw vakgebied en blijf uw kennis uitbreiden. Neem hiervoor deel aan trainingen en verbeter uw communicatiestijl en kennisoverdracht met uw studenten. Met goede communicatie in uw klas wordt het veel gemakkelijker voor u. Specialiseer je in een gebied of sector van je school en blijf daar altijd "up-to-date". U kunt niet op alle gebieden altijd de laatste informatie in uw hoofd hebben. Het is beter om vast te houden aan een gebied waar je veel plezier aan beleeft en dat je echt interesseert.