• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring
Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring

Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring

 0 reviews

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Door gebruik te maken van de elektrische techniekelementen van Gigo zullen kinderen leren over serie- en parallelschakelingen. Ook ontwikkelen ze kennis over simpele stroomkringen.

€ 111,15
Aantal
Gigo 1236 Elektriciteit en stroomkring

Door gebruik te maken van de elektrische techniekelementen van Gigo, zullen kinderen leren over serie- en parallelschakelingen. Ook ontwikkelen ze kennis over elektriciteit en simpele stroomkringen door het bouwen van eenvoudige apparaten uit ons dagelijkse leven, zoals een stoplicht, alarm en een zaklamp.
Vanaf 7 jaar.
Leeftijd                    Vanaf 7 jaar
Artikelnummer SKU-23218
Aantal modellen 20
Materiaal  Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Wetenschap en techniek
Uitgever Gigo Techniek
Gigo Techniek

De sets van Gigo zijn uitstekend te gebruiken voor al die technisch bezig willen zijn, zowel thuis als op school. De sets bieden een uitstekende mogelijkheid om binnen Wetenschap en Techniek de doelstellingen te behalen bij het implementeren van techniek binnen vakken als taal, rekenen, wereldorientatie, sociale competenties enz. De sets kenmerken zich door hun betaalbaarheid, gebruiksgemak en hoge onderwijskundige opbrengst.

GIGO was, en is, koploper in het samenvoegen van technisch spel en onderwijs. En dat ook nog op een manier zodat leren over techniek weer leuk wordt! Onopgemerkt leren over techniek op een speelse manier, dat is de belangrijkste factor wat GIGO tot een succes maakt.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten