• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gigo 7400 Windturbine | vanaf 8 jaar
 

Gigo 7400 Windturbine | vanaf 8 jaar

 0 reviews

Met deze set kunnen in totaal 5 verschillende modellen gebouwd worden.

Tijdelijk uitverkocht

€ 65,00
Aantal
Met deze set kunnen in totaal 5 verschillende modellen gebouwd worden. De windmolen wekt stroom op die opgeslagen kan worden in een oplaadbare batterij, die weer gebruikt kan worden als een accu voor b.v. de elektrische auto. De handleiding, die bijgesloten is, bevat veel achtergrond informatie en erg veel mogelijkheden tot experimenteren.
Artikelnummer SKU - 21709
Categorie Wetenschap en techniek
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Merk Gigo Techniek

igo Techniek

De sets van Gigo zijn uitstekend te gebruiken voor al die technisch bezig willen zijn, zowel thuis als op school. De sets bieden een uitstekende mogelijkheid om binnen Wetenschap en Techniek de doelstellingen te behalen bij het implementeren van techniek binnen vakken als taal, rekenen, wereldorientatie, sociale competenties enz. De sets kenmerken zich door hun betaalbaarheid, gebruiksgemak en hoge onderwijskundige opbrengst.

GIGO was, en is, koploper in het samenvoegen van technisch spel en onderwijs. En dat ook nog op een manier zodat leren over techniek weer leuk wordt! Onopgemerkt leren over techniek op een speelse manier, dat is de belangrijkste factor wat GIGO tot een succes maakt.

Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten