• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet
UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet

UARO 4 Coderen met bluetooth en tablet

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

Hebben de leerlingen bij UARO 3 van Roborobo Educatie leren programmeren via het coding bord, bij UARO 4 komt er een bluetooth module extra bij, die past binnen het coding bord.

€ 165,00
Aantal
UARO 4 is het sluitstuk van de UARO serie. Om deze set te gebruiken zijn ook UARO 1, 2 en 3 nodig. Hebben de leerlingen bij UARO 3 leren programmeren via het coding bord, bij UARO 4 komt er een bluetooth module extra bij, die past binnen het coding bord. Hiermee kunnen de robots aangestuurd worden via een Android tablet. Download de app “Coding Friends with UARO” op je tablet. Deze app is alleen geschikt voor een Android tablet en helaas niet voor een IOS (iPAD) tablet. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bij deze set hoort ook een handleiding / bouwvoorbeelden boek van 208 pagina’s voor 12 verschillende modellen. In het 57 pagina tellende werkboek worden ook weer diverse thema’s gekoppeld aan opdrachten met de diverse robots. In het werkboek leren kinderen hoe ze de robots via de tablet en coding bord kunnen aansturen en hoe zij de coding blokken kunnen manipuleren om andere taken uit te voeren. Ook kunnen ze tijdseenheden programmeren zodat de motoren hierop aangestuurd kunnen worden.

Ook hier wordt de leerling uitgedaagd probleemoplossend te werken en te denken hoe bepaalde programma’s geprogrammeerd moeten worden. Uiteraard heeft de leerling met de 4 UARO sets ruim materiaal om uiteindelijk zijn eigen fantasie, creativiteit en oplossend denken en werken naar eigen lust te stimuleren.

De modellen zijn: Ski bot, Hockey bot, Rudolph het rendier, Sneeuwploeg, Vuurvlieg, Dinosaurus, Neushoorn, Muziek bot, Schoonmaak bot, Ontdekkers bot, Soldaten bot en een Humanoid.
     UARO

    ROBOROBO
Groep 1, 2 en 3
Artikelnummer SKU-23159
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
   
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Rekenpuzzels 1 | Groep 3

  € 7,95
  Bestel
 • Puzzelen met Woordenschat | Groep 8

  € 6,50
  Bestel
 • Muziek tamboerijn

  € 9,35
  Bestel
 • Kinderkwasten breed 20 mm 4 stuks

  € 7,44
  Bestel