• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO 1-4 Doorlopende leerlijn
 

UARO 1-4 Doorlopende leerlijn

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

UARO van Roborobo educatief bestaat uit 4 opeen volgende sets waarbij leerlingen in 4 fases leren coderen, programmeren en probleem oplossend handelen. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

€ 600,00
Aantal
Naast de 4 losse sets UARO bieden we ook het totaal pakket UARO aan voor een lagere prijs dan de individuele sets apart. Houdt er wel rekening mee dat bij UARO 4 de app alleen werkt met een Android tablet of smartphone en NIET op een iPAD van Apple. RoboRobo komt uit Korea en daar is het gehele onderwijs afgestemd op de tablet van Samsung

UARO bestaat uit 4 opeen volgende sets waarbij leerlingen in 4 fases leren coderen, programmeren en probleemoplossend handelen. Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De opbouw van de moeilijkheidsgraad is juist voor de leeftijdgroep 4-7 jaar afgestemd. De sets bestaan uit degelijk kunststof bouwmateriaal en diverse elektronica onderdelen om de kinderen uit te dagen hun grenzen te verleggen en ze alvast voor te bereiden op de digitale wereld.
     UARO

    ROBOROBO
Groep 1, 2 en 3
Artikelnummer SKU-23160
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
   
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten