• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
WhalesBot AI module 1
WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1 WhalesBot AI module 1

WhalesBot AI module 1

 0 reviews

Geschikt voor groep 2 tm 8 en VO

De bijbehorende lessen beginnen eenvoudig en lopen op in moeilijkheidsgraad, zodat iedere leerling op zijn eigen tempo zelfstandig de modellen leert bouwen en programmeren.

€ 375,00
Aantal
WhalesBot AI Module 1-serie en WhalesBot Scratch-software

WhalesBot is een nieuwe generatie bouw en programmeersets om stapsgewijs kennis te maken met programmeren. Kan zowel met Scratch, Python als standaard c geprogrammeerd worden. De bijbehorende lessen beginnen heel eenvoudig en lopen op in moeilijkheidsgraad, zodat iedere leerling op zijn eigen tempo zelfstandig de modellen leert bouwen en programmeren.

Er worden eenvoudige programmeervoorbeelden gegeven om gebruikers te helpen de AI Module 1-serie samen met de software beter en sneller te leren gebruiken. Lees de handleiding aandachtig door nadat u dit product hebt gekocht.
AI Module 1-serie zijn de nieuwste bouw en programmeersets van WhalesBot, die controllers en software combineren, die niet alleen kunnen voldoen aan de behoeften van het dagelijkse robotonderwijs, maar ook voldoen aan een verscheidenheid aan toepassingsomgevingen, zoals robotcompetitie.

WhalesBot Scratch-software kan studenten de meest geavanceerde Scratch en Python leren en ondersteunt ook staafdiagramprogrammering, standaard C-programmering en Python-programmering. De flowcahrt omvat alle poortfuncties en ondersteunt visuele programmering zoals subroutine functie. Het bevat zeven functionele modules, waaronder actie-, sensor- (detectie), besturing, programma, gegevens, geavanceerde en lijnpatrouillemodules.

Gebaseerd op de gloednieuwe ontwikkeling van platformonafhankelijke technologie, kan het worden gebruikt op Windows, Mac en andere besturingssystemen en ondersteunt het multithread programmeren. Het staafdiagram kan automatisch C en Python Language genereren, waarvan C Language pointer, array, structuur en andere complexe applicaties ondersteunt. En de robotbibliotheekfuncties zijn beschikbaar.


Groep 2 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23232
Materiaal Degelijk kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever Robotica
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten