• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Kumiita
Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita Kumiita

Kumiita

 0 reviews

Geschikt voor 1 tot 5 jarigen

Door een taalloze en hands-on ervaring in de vorm van een puzzelspel te bieden, kunnen kinderen van jongs af aan gewend raken aan programmeren. KUMIITA cultiveert de denkpatronen.

€ 550,00
Aantal
KUMIITA

KUMIITA is een educatief robot bedoeld voor 0 tot 5-jarigen om hen de concepten van programmeren bij te brengen. Door een taalloze en hands-on ervaring in de vorm van een puzzelspel te bieden, kunnen kinderen van jongs af aan gewend raken aan programmeren. KUMIITA cultiveert de fundamentele denkpatronen en logica achter programmeren bij kinderen door hen in staat te stellen opdrachtpanelen fysiek samen te stellen en te zien hoe de resulterende programma’s worden uitgevoerd – en waarom ze soms ook falen. Mislukte programma’s kunnen ook worden opgelost door de panelen op verschillende manieren te herschikken, zodat kinderen nieuwe oplossingen voor zichzelf kunnen bedenken.

De robot is uitgerust met Grid Onput-technologie die is gepatenteerd door GridMark Inc. Dit werkt met de patroonherkenningsscanner om een aantal kleine puntjes op de opdrachtpanelen te detecteren die fungeren als een 2D-streepjescode van de nieuwe generatie. De KUMIITA-robot herkent de punten en voert de bijbehorende opdracht uit.

De basisset bevat 40 opdrachtpanelen met 30 verschillende functies. Bij de foto’s zijn ze te zien. Alle panelen zijn magnetisch, zodat ook de kleinste kinderen eenvoudig trajecten kunnen bouwen voor de KUMIITA en verschuiven de panelen niet als er tegen aangestoten wordt of als KUMIITA er overheen rijdt.

In de loop van de tijd zullen de mogelijkheden uitgebreid worden voor een toepassing voor kinderen van een hogere leeftijd.
Groep                           Geschikt voor 1 tot 5 jarigen
Artikelnummer SKU-23167
Materiaal Duurzaam kunststof
Coreyn garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Match Geschiedenis | vanaf 10 jaar

  € 8,95
  Bestel
 • Malle Getallen - Metend Rekenen | 7 - 11 jaar

  € 13,95
  Bestel
 • Dorp met vakwerkhuizen

  € 10,90
  Bestel
 • Lotus fluit

  € 11,45
  Bestel