• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Pai TJ Tangram
Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram Pai TJ Tangram

Pai TJ Tangram

 0 reviews

Geschikt voor groep 1 t/m 8
 
Pai TJ Tangram-spel stimuleert logische en probleem oplossende vaardigheden, verbeeldings-kracht, creativiteit en ruimtelijk inzicht. Leerlingen kunnen meer dan 780 puzzels spelen.

€ 32,50
Aantal
Pai TJ Tangram

Ga op een TJ Tangram-avontuur en integreer het oude Chinese spel van tangram met technologie. Animaties en gameplay komen samen wanneer leerlingen een verhaal bekijken, de puzzel oplossen en het level voltooien. Pai TJ Tangram-spel stimuleert logische en probleemoplossende vaardigheden, verbeeldingskracht, creativiteit en ruimtelijk inzicht. Leerlingen kunnen meer dan 780 puzzels spelen. Geschikt voor Apple.
Groep 1 t/m 8
Artikelnummer SKU-23190
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Pai Technology

Pai Technology, leverancier van boeiende Augmented Reality STEAM-ervaringen, combineert de nieuwste technologische vooruitgang met onderzoek om innovatieve en leuke educatieve producten te maken. Technologie die uitblinkt in het koppelen van de ontwikkeling van kinderen aan technologie, wetenschap en kunst. De producten van Pai Technology versterken de verbeeldingskracht, stimuleren het oplossen van problemen en bevorderen kritisch denken. Onze meermaals bekroonde producten zijn innovatief, creatief, veilig en vooral leuk!
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten