• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Matatalab codeerset
Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset Matatalab codeerset

Matatalab codeerset

 0 reviews

Geschikt voor groep 1 t/m 6

Matatalab is een codeerset voor kinderen van 4-9 jaar. Het stimuleert de cognitieve vaardigheden, de creativiteit en fantasie en leert kinderen de eerste stappen van coderen en programmeren.

€ 199,95
Aantal
Matatalab codeerset

Matatalab is een codeerset voor kinderen van 4-9 jaar. Het stimuleert de cognitieve vaardigheden, de creativiteit en fantasie en leert kinderen de eerste stappen van coderen en programmeren. Er wordt geen PC of tablet gebruikt. Het is zonder woorden en een educatief codeerspel.
De set bevat een codeerplaat, waar de verschillende codeerblokken opgelegd kunnen worden. De “vuurtoren” leest de code die de kinderen gelegd hebben en sturen deze door naar de robot, die dan de opdrachten uitvoert.
De basis blokken zijn richtings-blokken, vooruit, achteruit links en rechts af. Daarnaast zijn er diverse extra blokken: Functie, Plezier, cijfers, muziek, melodie, hoeken en lusblokken.
Bij deze set horen 2 handleidingen en extra handleidingen voor de uitbreidingsset Musician en Artist.
Kinderen kunnen zelfstandig met deze set werken en de robot allerlei avonturen laten beleven, door te variëren met de diverse verschillende type blokken.


Groep 1 t/m 6
Artikelnummer SKU-23183
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten