• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Cubetto Logica Accessoire Set
Cubetto Logica Accessoire Set Cubetto Logica Accessoire Set Cubetto Logica Accessoire Set
Nieuw

Cubetto Logica Accessoire Set

 0 reviews

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Deze logica set is ontwikkeld om de coderingsvaardigheden van kinderen naar een hoger niveau te tillen. Dit gebeurt doordat ze spelenderwijs nieuwe logische concepten gaan ontdekken.

€ 34,95
Aantal
Cubetto Logica Accessoire Set

Ga samen met Cubetto op nieuwe uitdagende avonturen

Met deze set nieuwe verhaalboekjes en flash kaarten breid je de mogelijkheden en uitdagingen op avontuurlijke wijze uit.

Deze logica set is ontwikkeld om de coderingsvaardigheden van kinderen naar een hoger niveau te tillen.
Dit gebeurt doordat ze spelenderwijs nieuwe logische concepten gaan ontdekken.

Wat wordt er geleverd in deze set?

1. Flash kaarten (32x)
Iedere flash kaart biedt nieuwe activiteiten. Deze kan je inzetten in de bestaande verhalen, of juist in vrij spel. Bouw en ontdek hierbij onderweg je eigen avonturen!
De kaarten zijn ontwikkeld om vrij spel aan te moedigen. Dit biedt een goed startpunt voor kinderen om zelf spellen te ontwikkelen die gebaseerd zijn op rekenvaardigheid, afbeeldingen herkennen en natuurlijk je eigen fantasie.

2. Verhaalboekjes (4x)
Vlieg door de lucht in een heteluchtballon of race door de stad met je beste vriend. Kan jij het mysterie van de vermiste kat oplossen?
Ervaar 4 nieuwe avonturen op de wereld kaart welke standaard bij de Cubetto wordt meegeleverd. Elk nieuwe avontuur introduceert nieuwe concepten, zodat ze zelfs de meest geavanceerde kleintjes weten uit te dagen en te stimuleren!

3. Sticker set
Welk kind wordt nou niet enthousiast van stickers? Deze speciaal ontwikkelde sticker set maakt het mogelijk voor kinderen om hun eigen kenmerk achter te laten op Cubetto. Wij zijn benieuwd hoe alle kinderen hiermee omgaan, het maak zeker iets creatiefs in ze los! 

Wat leren we precies met deze set?

De Cubetto logica set biedt kennis van de vier belangrijkste onderdelen van computational thinking, namelijk: abstractie, decompositie, patroonherkenning en algoritmeherkenning. 

De set opent eindeloze uren van educatief speelplezier. Heb je het Cubetto basis coderen onder de knie? Leer dan algoritmes te voorspellen. Nadat je ontdekt hebt hoe je Cubetto's gedrag kan voorspellen, leer je te plannen door opdrachten uit te voeren met het beperkte aantal blokjes die je hebt. Het wordt uitdagender zodra je bezig gaat met de negatie blokjes, welke lateraal denken aanmoedigen. Waarschijnlijkheid is een ander belangrijk concept dat de logica set, naast de mogelijkheid om te reageren op onverwachte resultaten, introduceert. Zonder te weten werken kinderen hierdoor aan hun probleemoplossingsvermogen en logische denkvaardigheden.
Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar op een avontuurlijke speelse wijze wordt het ineens erg makkelijk en vooral heel erg leuk!

*Let op: voor het gebruik van deze set zijn de logica blokjes benodigd, deze zijn niet inbegrepen.
Leeftijd                             Vanaf 3 jaar
Artikelnummer SKU-23247
Artikelcode PRIMO0021A-EN
Materiaal Duurzaam hout en kunststof
Coreyn garantie 24 maanden
Categorie Programmeren en Robotica
Uitgever Robotica
Cubetto laat kleuters vanaf 3 jaar kennismaken met programmeren.

Deze vriendelijke houten robot maakt spelenderwijs leren programmeren mogelijk voor kinderen vanaf 3 jaar oud. 
Door de kleurrijke blokken in het speelbord te plaatsen laat je de Cubetto de door jou bepaalde route rijden.

Geen schermen nodig

De eerste robot voor je kind wordt geprogrammeerd door te spelen met kleurrijke delen, en niet digitaal via de computer. 
Er worden geen letters gebruikt dus iedereen kan meedoen zonder te hoeven lezen.

Leer door te spelen

Het helpt kinderen om echt te leren programmeren door avontuurlijke verhalen te bedenken dankzij de Cubetto wereld kaart (speelmat).

Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten