• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Kinder ligbed 130 cm
Kinder ligbed 130 cm Kinder ligbed 130 cm Kinder ligbed 130 cm

Kinder ligbed 130 cm

 0 reviews

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

... Dit ligbed is bijzonder veilig door het niet kantelbare buisvormige stalen frame met afgeronde hoeken van Polypropyleen. De afdekking is gemaakt van een hoogwaardig kunststof weefsel.

€ 79,20
Aantal
Ruimtebesparend en robuust
Eenvoudig te monteren

... Dit ligbed is bijzonder veilig door het niet kantelbare buisvormige stalen frame met afgeronde hoeken van Polypropyleen. De afdekking is gemaakt van een hoogwaardig kunststof weefsel. Het wordt bevestigd door stevige klittenbandriemen aan de onderkant van het frame. De afneembare steun kan zo op elk moment worden vastgedraaid. Eenvoudig te monteren. Ruimtebesparend stapelbaar. Veerkrachtig tot 50 kg. Kleur: blauw.

Materiaal: kunststof, metaal
Afmetingen: 130 x 54 x 13,5 cm, 1. Ligbed zonder zwenkwielen: 13,5 cm hoog, 1. Ligbed met zwenkwielen: 19 cm hoog, elk extra ligbed + 5 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Meer van Weplay
Leeftijd                                   Vanaf 1,5 jaar
Artikelnummer                        SKU-23128
Artikelcode                             110015
Materiaal                                Kunststof, metaal
Coreyn garantie                      2 jaar
Formaat                                  ( L x B x H ): 130 x 54 x 13,5 cm
Categorie                                Kinder ligbedden
Uitgever                                  Weplay
Weplay

Weplay Educatief materiaal ontwikkelt systematisch haar producten volgens de behoeften van kinderen, variërend van visueel-auditieve-tactiele waarneming, motoriek, balanscoördinatie, fijne motoriek tot creatief spel.
De ontwerpen van Weplay hebben wereldwijd prijzen gewonnen op internationaal gebruik en design. De ontwerpconcepten brengen culturele en natuurlijke elementen in Weplay-producten om kinderen te laten genieten van activiteiten die zich buiten horen af te spelen, nu ook binnen te laten genieten.
Weplay speelgoed verrijkt de activiteiten van kinderen en hun creatief denken, of het nu voor thuisgebruik, kinderopvang of organisaties met kids gaat. Met de uitstekende kwaliteit, verschillende mogelijkheden en hoge speelwaarde maakt het speelgoed van Weplay ieder kind gelukkig.

 
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten