• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische ontdekkingstafel TICKIT
Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT Sensorische ontdekkingstafel TICKIT

Sensorische ontdekkingstafel TICKIT

 0 reviewsSpelen en zintuiglijke verkenning

Deze van kleur veranderende Discovery Table heeft een verhoogde rand aan de buitenrand, waardoor een verleidelijke ruimte ontstaat om te leren door te spelen en zintuiglijke verkenning.
 

€ 249,50
Aantal
Sensorische ontdekkingstafel
 
Deze van kleur veranderende Discovery Table heeft een verhoogde rand aan de buitenrand, waardoor een verleidelijke ruimte ontstaat om te leren door te spelen en zintuiglijke verkenning. Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is zowel mooi als praktisch: gemakkelijk te verplaatsen tussen locaties, snel schoon te maken en ideaal voor individueel gericht werk of gezamenlijk spelen.

Met een zacht gekleurd of wit licht dat kan worden aangepast met de afstandsbediening kan het ontdekkingsgebied worden gebruikt voor het sorteren en rangschikken van objecten, het verkennen van verschillende materialen en stoffen (vloeistof, zand, gelei, schuim) en vormt het de ideale basis voor een fantasierijke kleine wereld spel-activiteiten.

Alle TickiT Sensory Mood Lights hebben een energielabel A+ en zijn waterdicht volgens IP65. Ze bevatten een universele voedingsadapter (compatibel met VK/ EU/ VS/ AU) met laagspanningsvoeding. Een oplaadcyclus van 8 uur levert gemiddeld 5-10 uur licht op (afhankelijk van de programma-instelling). Inclusief informatieblad in 8 talen. De Sensory Mood Discovery Table bevat geen afgebeelde speelaccessoires.

Ondersteunt de volgende leergebieden
•  De wereld begrijpen - licht en kleur
•  De wereld begrijpen - observatie
  Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
•  De wereld begrijpen - ontdekken
•  Persoonlijke ontwikkeling - samen spelen
•  Omgeving inschakelen - praktische hulpmiddelen
 
Specificatie
Afmeting 450 x 690 x mm dia. Diepte van het ontdekkingsgebied is 60 mm.

Leeftijd: Geschikt voor gebruik met kinderen onder toezicht van volwassenen.

Meer van Tickit
Artikelnummer              SKU-24206
Artikelcode 75563
Categorie Sensorisch
Handleiding Duits en Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

We creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
 
Op dit moment staan er geen producten van het merk Tickit in ons assortiment.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • De Survivalkid Echtscheiding | 9 - 12 jaar

  € 12,50
  Bestel
 • Aankleedpoppen set 2

  € 5,65
  Bestel
 • Stadhuis Terneuzen

  € 17,50
  Bestel
 • Chinese Ming Armor Metal Earth

  € 17,90
  Bestel