• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische jumbo druppelbuis tickit
Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit Sensorische jumbo druppelbuis tickit
Nieuw

Sensorische jumbo druppelbuis tickit

 0 reviews

Tickit
Kleurrijke minerale olie en water

Onze zeer aantrekkelijke kristalheldere sensorische vloeistofsets bevatten kleurrijke minerale olie en water in verschillende uitvoeringen.


€ 15,90
Aantal
Sensorische jumbo druppelbuis

Onze zeer aantrekkelijke kristalheldere sensorische vloeistofsets bevatten kleurrijke minerale olie en water in verschillende uitvoeringen. Wanneer ze ondersteboven worden gedraaid, bieden ze verschillende manieren waarop de druppels of gekleurde vloeistof kunnen vallen of stijgen.

De sets zullen boeien en fascineren en zijn een ideale bron voor rustige focus, maar ook voor het inspireren van nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van creatieve taal en het begrijpen van eenvoudige wetenschappelijke principes.

Een enkele grote sensorische vloeistofcilinder met dikke roze gloopy gelei die naar de bodem druipt en spiraliseert. Gemaakt van slagvast kunststof.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
Communicatie & Taal - beschrijvende taal
De wereld begrijpen - kleur
Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden

Ingrediënten:

De vloeistof die is gebruikt om deze set te maken, is gemaakt van: Polyisobuteen (CAS 9003-27-4), kleurstof voor levensmiddelen Alle materialen die bij de fabrikant van onze sensorische vloeibare producten worden gebruikt, vallen binnen de toegestane limieten die zijn vastgesteld door de Europese voorschriften voor classificatie, etikettering en verpakking (CLP 2008).

Klik om de zorgfolder te bekijken
 
Specificatie
Afmeting: 200 x 80 mm. Enkele buis.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24442
Artikelcode 92094
Categorie Sensorisch spel
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Gouache Ecola 1000 ml donkergroen

  € 15,50
  Bestel
 • Ariane 44L/V31

  € 16,40
  Bestel
 • Diesel locomotive F7B Alaska Railroad 1:48

  € 18,50
  Bestel
 • Romeinse villa

  € 9,90
  Bestel