• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische druppel buizenset tickit
Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit Sensorische druppel buizenset tickit
Nieuw

Sensorische druppel buizenset tickit

 0 reviews

Tickit
Drie kristalheldere slibbuizen

Drie kristalheldere slibbuizen van standaardformaat met dikke, niet-giftige vloeibare plastic gelei in blauw, roze en groen die langzaam naar beneden sijpelt.


€ 29,90
Aantal
Sensorische druppel buizenset

Drie kristalheldere slibbuizen van standaardformaat met dikke, niet-giftige vloeibare plastic gelei in blauw, roze en groen die langzaam naar beneden sijpelt en naar de bodem spiraalt.

De sensorische vloeistof-slibbuizen zullen boeien en fascineren en zijn een ideale bron voor stille focus, maar ook voor het inspireren van nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van creatieve taal en het begrijpen van eenvoudige wetenschappelijke principes. Gemaakt van slagvast kunststof.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
De wereld begrijpen - kleur
Communicatie & Taal - beschrijvende taal

Ingrediënten

De vloeistof die is gebruikt om deze set te maken, is gemaakt van: Polyisobuteen (CAS 9003-27-4), kleurstof voor levensmiddelen. Alle materialen die bij de fabrikant van onze sensorische vloeibare producten worden gebruikt, vallen binnen de toegestane limieten die zijn vastgesteld door de Europese voorschriften voor classificatie, etikettering en verpakking (CLP 2008).

Klik om de zorgfolder te bekijken
 
Specificatie
Afmetingen: 120 x 50 mm. Pk3.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24441
Artikelcode 92106
Categorie Sensorisch spel
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Rekenpuzzels XXL | Groep 6 - 8

  € 7,95
  Bestel
 • Breuken 6 | Groep 6

  € 8,70
  Bestel
 • Leuk Rekenen 7 XXL | Groep 7 - 8

  € 34,95
  Bestel
 • Kasteel Hohenschwangau

  € 16,45
  Bestel