• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Houten schatten Touch & Match-set TICKIT
Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT Houten schatten Touch & Match-set TICKIT

Houten schatten Touch & Match-set TICKIT

 0 reviews

Tickit
Geïnspireerd door de natuur en ontdekken

Een prachtige set van 12 gladde, ongeverfde houten schatten met 24 bijpassende platte schijven bedrukt met de contouren van de schatvorm, voor het spelen van .....


€ 15,90
Aantal
Houten schatten Touch & Match-set

Een prachtige set van 12 gladde, ongeverfde houten schatten met 24 bijpassende platte schijven bedrukt met de contouren van de schatvorm, voor het spelen van matching- en geheugenspelletjes.

De verschillende schatvormen kunnen visueel, door aanraking of door beschrijvende taal op de schijven worden afgestemd. Als alternatief kunnen de stukken worden gebruikt om geheugenspelletjes te spelen. De set bevat voorgestelde spellen en het natuurlijk open karakter van de stukken zal spelers inspireren om nieuwe variaties van de spellen te maken.

De 12 verschillende vormen zijn geïnspireerd door de natuur en ontdekken, ontworpen om de verbeelding te stimuleren, logica aan te spreken, creatieve vaardigheden te ontdekken, coördinatie te ontwikkelen en de fijne motoriek te verbeteren. De prachtige stukken van ongeverfd hout zorgen voor een breder fantasierijk spel en de stukken kunnen worden toegevoegd aan elk van onze Wooden Treasures-reeksen voor een langere speelwaarde.

We bleken ons hout niet, wat de gevarieerde eigenschappen van het natuurlijke materiaal benadrukt.

Inhoud: 12 houten schatten (1 van elke vorm), 24 houten schijven met vormcontouren, activiteitengids in 8 talen en katoenen opbergtas.

Ondersteunt de volgende leergebieden:

Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden
Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk, samenspel
Expressive Arts & Design - fantasierijk spel
Communicatie & Taal - beschrijvende taal
Wiskunde - patroon
 
Specificatie
Grootte van grote schijven: 40 mm. Schatten 35-40mm. Pk36.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24437
Artikelcode 73470
Categorie Sensorisch spel
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Taalkaarten Groep 5

  € 74,95
  Bestel
 • Romeinse legionair

  € 9,60
  Bestel
 • Leuke telspelletjes Paw Patrol (4-5 j.)

  € 6,95
  Bestel
 • Grote spiegel blokkenset TICKIT

  Grote spiegel blokkenset TICKIT
  Nieuw
  € 29,95
  Bestel