• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT
Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT
Nieuw

Zintuiglijke stemming kiezelsteen TICKIT

 0 reviews

Tickit
Ultrasterk verlichte kiezelsteenl

Deze ultrasterke verlichte holle plastic kiezelsteen zorgt voor een esthetisch aangenaam sfeeropwekkend licht en kan in elke omgeving of zintuiglijke ruimte worden geplaatst.


€ 89,50
Aantal
Zintuiglijke stemming kiezelsteen
 
Deze ultrasterke verlichte holle plastic kiezelsteen zorgt voor een esthetisch aangenaam sfeeropwekkend licht en kan in elke omgeving of zintuiglijke ruimte worden geplaatst voor sfeerverlichting. Het is een leuke lage stoel, ideaal voor een sensorische hoek of receptie. Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is mooi en praktisch, gemakkelijk te verplaatsen binnen of buiten, eenvoudig schoon te maken en ideaal voor individuele of groepsgerichte activiteiten.

Gebruik de afstandsbediening om een van de 16 verschillende kleuren te kiezen of stel in om vloeiend door het hele spectrum van tinten te gaan van koel ultraviolet tot warm rood. Hun uiterlijk is betoverend en de kleur verspreidt zich gelijkmatig door de hele vorm. Alle TickiT Sensory Mood Lights hebben een energielabel A+ en zijn waterdicht volgens IP65. Ze bevatten een universele voedingsadapter (compatibel met VK/ EU/ VS/ AU) met laagspanningsvoeding. Een oplaadcyclus van 8 uur levert gemiddeld 5-10 uur licht op (afhankelijk van de programma-instelling).

Ondersteunt de volgende leergebieden
•  Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
•  De wereld begrijpen - licht en kleur
•  Persoonlijke ontwikkeling - samen spelen
•  Omgeving inschakelen - praktische hulpmiddelen
 
Specificatie
Afmeting: 200 x 400 mm dia.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24397
Artikelcode 75548
Categorie Licht en kleur
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Romeins kasteel

  € 14,30
  Bestel
 • Hamburger Hafen-Diorama

  € 21,90
  Bestel
 • Eitech constructie bouwvoertuigen

  € 22,90
  Bestel
 • Wooden discovery dividers TICKIT

  Wooden discovery dividers TICKIT
  Nieuw
  € 17,95
  Bestel