• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Sensorische blokken
Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken Sensorische blokken
Nieuw

Sensorische blokken

 0 reviews

Tickit
16 grote rubberhouten blokken

Deze meermaals bekroonde Sensory Block Set bestaat uit 16 grote rubberhouten blokken met kralen, transparant acryl, gekleurd zand en met water/glitter gevulde vakken.


€ 51,95
Aantal
Sensorische blokken

Deze meermaals bekroonde Sensory Block Set bestaat uit 16 grote rubberhouten blokken met kralen, transparant acryl, gekleurd zand en met water/glitter gevulde vakken in 4 verschillende vormen (vierkant, rechthoek, driehoek en halve cirkel). De sensorische blokken zullen observatie in bredere zin bevorderen, aangezien alle vormen dezelfde conventie van kleur en vorm volgen. Dus bijvoorbeeld, ongeacht de inhoud van het blok zijn de driehoeken altijd groen.

De combinatie van de gladde houten buitenkant en het felgekleurde sensorische centrum maakt een fascinerend onderdeel met een veelvoud aan educatieve mogelijkheden voor gebruik met kinderen van alle leeftijden. De blokken zijn even groot als de De Grote spiegelblokken (24418), die een natuurlijke uitbreiding vormen op deze set.

Ondersteunt de volgende leergebieden
•  Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk
•  Lichamelijke ontwikkeling - constructie
•  De wereld begrijpen - observatie
•  De wereld begrijpen - kleur en geluid
•  Wiskunde - vorm en ruimte
•  Communicatie & Taal - beschrijvende taal

Wat de testers van praktische Pre-School Awards zeiden:
'De blokken waren interessant en leuk om mee te spelen. Er was veel gelegenheid voor discussie tussen de kinderen. De kinderen vinden het altijd erg leuk om met ze te spelen. Zou heel goed werken op een lichte tafel. Heel aantrekkelijk voor de kinderen en de zintuiglijke blokken waren goed voor het vergroten van kennis en begrip van de wereld.'

Wat de testers van de Nursery World Award zeiden:
De Sensory Blocks zijn een innovatieve multisensorische hulpbron die kan worden gebruikt om in te spelen op belangrijke elementen van de Early Years Foundation Stage, zoals kennis en begrip van de wereld, verkenning,  onderzoek en creatieve ontwikkeling. De set van verschillend gevormde blokken is omlijst door hout en bevat kralen, transparant acryl, gekleurd zand, water en glitter. De 16 blokken in vier verschillende kleuren kunnen worden gebruikt om vorm, licht, geluid, kleur, textuur, sorteren en matchen te verkennen en als bouwstenen.

De met kralen gevulde blokken maken verschillende geluiden wanneer ze worden gerammeld en kunnen in een feely bag worden gebruikt voor geluids- en vormherkenning. De met zand en water gevulde blokken kunnen worden gedraaid om kinderen te helpen de eigenschappen van verschillende materialen te leren. Een tester ontdekte dat de kinderen 'geboeid zijn door de verkenning van licht en kleur'. Ze zegt: 'We hebben een lichtbak in onze omgeving en hebben hiervoor de Sensory Blocks gebruikt. We hebben ook de Sensory Blocks in een feely bag gebruikt en de kinderen zijn enthousiast om de vormen te raden en de geluiden te matchen.

Vooral de jongens zijn dol op het maken van structuren van de Sensory Blocks, en we hebben zelfs ideeën over symmetrie en reeksen kunnen verkennen.' Een andere setting meldde dat ze een 'fantastische prijs-kwaliteitverhouding hebben, groot van formaat en genoeg om rond de groep te gaan'. Ze zegt: 'De kinderen zijn er helemaal door gefascineerd. Ze vinden het heerlijk om de kralen en het zand te schudden, door alle verschillende kleuren te kijken en te bedenken hoe ze de inhoud eruit kunnen krijgen; gelukkig zijn de Sensory Blocks erg duurzaam en veilig.' 'Ze lijken echt goed gemaakt - en de kinderen zijn er absoluut door gefascineerd.'

Specificatie
Afmeting rechthoek: 140 x 70 x 30 mm.

Leeftijd: geschikt voor gebruik met kinderen vanaf 12 maanden.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24415
Artikelcode 73281
Categorie Licht en kleur
Handleiding Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

Wij creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Vakantielandenspel Spanje | vanaf 9 jaar

  € 8,95
  Bestel
 • Euro biljetten 50 euro

  € 12,25
  Bestel
 • Eigenwijsjes

  € 9,95
  Bestel
 • Citroenklok

  € 13,75
  Bestel