• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT
Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT
Nieuw

Gekleurde kristallen blokken pk 25 TICKIT

 0 reviewsKleurrijke tactiele blokken

Prachtig gepolijste doorschijnende acrylblokken in verschillende vormen, inclusief een vlakke spiegel, 15 werkkaarten en lerarennotities.


€ 57,90
Aantal
Gekleurde crystallen blokken

Prachtig gepolijste doorschijnende acrylblokken in verschillende vormen, inclusief een vlakke spiegel, 15 werkkaarten en lerarennotities. De gladde kleurrijke tactiele blokken zijn ontworpen om kinderen in staat te stellen licht en kleur te verkennen, patronen en reeksen te bouwen en fantasierijke afbeeldingen te maken.

- Regelmatige veelhoeken om te helpen met wiskundige taal en het begrip van vormen en vormen (vierkant, driehoek, langwerpig, cirkel, ellips) - Onregelmatige vormen om complexere foto's te maken en om een ​​rijke verscheidenheid aan talen aan te moedigen, zoals golf, zigzag, boog, brug enz. - Vlakke spiegel voor kinderen om patronen te bouwen en de effecten van reflecterende symmetrie te zien
- Gekleurde en doorzichtige blokken zodat kinderen de wereld in een andere tint kunnen zien, over elkaar heen leggen om nieuwe kleurencombinaties te mengen en ze op een lichtpaneel te gebruiken
- 15 leerlingenwerkkaarten van eenvoudige ideeën tot meer complexe uitdagingen.

Er zijn afbeeldingen om te kopiëren in 2D of 3D, vormsequenties om op te lossen en ideeën voor reflectief symmetriewerk. - Docentenhandleiding met achtergrondinformatie, voorgestelde activiteiten om te proberen, vragen om aan de kinderen te stellen en uitbreidingsideeën.

De set bevat 25 blokken, 15 A4-werkkaarten, 1 acrylvlakspiegel en een docentenhandleiding in 8 talen, opgeborgen in een robuuste kaartendoos met sleutelgeleider en schuimrubberen inzetstukken om de blokken te beschermen.


Ondersteunt de volgende leergebieden
•  De wereld begrijpen - kleur
•  Lichamelijke ontwikkeling - motorische vaardigheden
•  Rekenen - vormen en ruimtelijk inzicht
•  Persoonlijke ontwikkeling - samen spelen
•  Communicatie en taal - beschrijvende taal

Specificatie
Afmeting spiegel: 160 x 320 mm. grootste blokhoogte: 80mm.

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer van Tickit
Artikelnummer SKU-24229
Artikelcode 72606
Categorie Licht en kleur
Handleiding Duits en Engels
Uitgever Tickit
Tickit Educatief

We creëren producten die tot de verbeelding spreken om het leren te inspireren en het onderwijs leuker te maken.

Wij geloven dat TickiT® educatieve producten het verschil maken en dat we kunnen helpen de kinderen van vandaag om te vormen tot innovators van morgen. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van producten die het leren inspireren en het onderwijs aangenamer maken.

TickiT® is eigendom van en wordt gedistribueerd door het moederbedrijf Commotion Ltd. Het assortiment op deze website toont de allerbeste educatieve middelen die door schoolleveranciers over de hele wereld worden verkocht.
 
Op dit moment staan er geen producten van het merk Tickit in ons assortiment.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Educatieve poster - Nederland

  € 17,95
  Bestel
 • Levenscycli Educo

  € 80,35
  Bestel
 • Flugboot Dornier Do 24

  € 21,80
  Bestel
 • Giraffe Gepetto's workshop

  € 5,45
  Bestel