• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 75,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Linda en Luuk

In de korte kleutertijd wordt de basis gelegd voor de verdere schooltijd. Het is belangrijk dat kleuters zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en spelenderwijs mogen ontdekken en leren. Linda en Luuk is een bijzonder voorleesboek dat hier op inspeelt.

Samen met het gelijknamige werkboek vormt het een activiteit waarin alle vaardigheden die kinderen in hun kleutertijd leren zijn verweven, zowel op motorisch en cognitief gebied als op sociaal-emotioneel gebied. Het boek spreekt de kleuter aan op de aangeboren nieuwsgierigheid en sluit goed aan op de eigen leefwereld. Het voorlees- en werkboek kunnen zowel op school als thuis worden gebruikt, klassikaal of individueel.

Opzet
Linda en Luuk, de hoofdrolspelers van het boek, maken van alles mee - en de lezertjes ook. Het verhaal wordt afgewisseld met versjes en vragen die het geheugen prikkelen. Het werkboek volgt het verhaal van het leesboek. Per onderwerp zijn er verschillende werkbladen die het kind spelenderwijs cognitief en motorisch stimuleren.

Voor groep 1 en 2 zijn aparte werkboeken op niveau gemaakt. Daarnaast is er volop  ruimte voor het creatieve proces van elk kind,  ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en zo van elkaar te leren. Dit is uitgewerkt in de bijlagen van het voorleesboek waarin de leerkracht
                                                                                          kan kiezen voor kringgesprekken, een meditatieoefening en/of bewegingsoefeningen.
 
                                                                                          Dit systeem kan zowel op school als thuis worden ingezet, klassikaal of individueel.
Producten per pagina 
Producten per pagina