• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gigo 1238 Gas en pneumatiek
Gigo 1238 Gas en pneumatiek Gigo 1238 Gas en pneumatiek Gigo 1238 Gas en pneumatiek Gigo 1238 Gas en pneumatiek Gigo 1238 Gas en pneumatiek

Gigo 1238 Gas en pneumatiek

 0 reviews

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Gigo 1238 Gas en pneumatiek. Kinderen kunnen de mysteries van luchtkracht ontdekken door gebruik te maken van de luchtkracht onderdelen en luchtblazer van Gigo.

€ 109,75
Aantal
Gigo 1238 Gas en pneumatiek

Kinderen kunnen de mysteries van luchtkracht ontdekken door gebruik te maken van de luchtkracht onderdelen en luchtblazer van Gigo. Ze kunnen vacuum modellen, een luchtboot en andere voertuigen bouwen.
Vanaf 7 jaar.
Leeftijd                    Vanaf 7 jaar
Artikelnummer SKU-23220
Aantal modellen 20
Materiaal  Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Wetenschap en techniek
Uitgever Gigo Techniek
Gigo Techniek

De sets van Gigo zijn uitstekend te gebruiken voor al die technisch bezig willen zijn, zowel thuis als op school. De sets bieden een uitstekende mogelijkheid om binnen Wetenschap en Techniek de doelstellingen te behalen bij het implementeren van techniek binnen vakken als taal, rekenen, wereldorientatie, sociale competenties enz. De sets kenmerken zich door hun betaalbaarheid, gebruiksgemak en hoge onderwijskundige opbrengst.

GIGO was, en is, koploper in het samenvoegen van technisch spel en onderwijs. En dat ook nog op een manier zodat leren over techniek weer leuk wordt! Onopgemerkt leren over techniek op een speelse manier, dat is de belangrijkste factor wat GIGO tot een succes maakt.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten