• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gigo 1235 Beweging en mechaniek
Gigo 1235 Beweging en mechaniek Gigo 1235 Beweging en mechaniek Gigo 1235 Beweging en mechaniek Gigo 1235 Beweging en mechaniek

Gigo 1235 Beweging en mechaniek

 0 reviews

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Door gebruik te maken van de Gigo techniekelementen kunnen kinderen het ontwerp van complexe overbrengingsprincipes leren. Ook leren ze de beweging van mechanische onderdelen zoals een wormwiel.

€ 91,95
Aantal
Gigo 1235 Beweging en mechaniek

Door gebruik te maken van de Gigo techniekelementen kunnen kinderen het ontwerp van complexe overbrengingsprincipes leren. Ook leren ze de beweging en de functie van verschillende mechanische onderdelen zoals een wormwiel, slakkenhuis, nokkenwiel of tandwiel. Het helpt kinderen in te zien wat het fundament van het ontwerpen van mechanische machines is.
Vanaf 7 jaar.
Leeftijd                    Vanaf 7 jaar
Artikelnummer SKU-23217
Aantal modellen 20
Materiaal  Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Wetenschap en techniek
Uitgever Gigo Techniek
Gigo Techniek

De sets van Gigo zijn uitstekend te gebruiken voor al die technisch bezig willen zijn, zowel thuis als op school. De sets bieden een uitstekende mogelijkheid om binnen Wetenschap en Techniek de doelstellingen te behalen bij het implementeren van techniek binnen vakken als taal, rekenen, wereldorientatie, sociale competenties enz. De sets kenmerken zich door hun betaalbaarheid, gebruiksgemak en hoge onderwijskundige opbrengst.

GIGO was, en is, koploper in het samenvoegen van technisch spel en onderwijs. En dat ook nog op een manier zodat leren over techniek weer leuk wordt! Onopgemerkt leren over techniek op een speelse manier, dat is de belangrijkste factor wat GIGO tot een succes maakt.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten