• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Spektro light show | vanaf 8 jaar
 

Spektro light show | vanaf 8 jaar

 0 reviews

Spektro Light Show is een uitbreidingset die je kunt gebruiken in combinatie met Spektro Starter. Een cool vervolg op het ontdekken van elektriciteit.

€ 38,49
Aantal
Met de Spektro Light Show uitbreiding maak je een mooi vervolg op het ontdekken van elektriciteit. Er komen nieuwe elektronische componenten aan bod zoals de transistor, de condensator en weerstand. In het bijgeleverde werkboek staan veel opdrachten waarmee je stap voor stap de verschillende onderdelen gaat gebruiken.

Ontdek verder alles over de werking van elektrische schakelsystemen in combinatie met licht. Sluit je MP3-speler of je telefoon aan en maak je eigen lichtshow! Of laat een helikopter omhoog vliegen met de afstandsbediening van je televisie.

Let op: 4 AA batterijen nodig, niet meegeleverd.
Goedgekeurd en geschikt voor kinderen vanaf circa 8 jaar! Ook ideaal voor gebruik in de klas. Geschikt vanaf groep 3/4 tot en met groep 8
.
Artikelnummer SKU - 50002
Categorie Natuur en Techniek
Uitgever Spektro
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Spektro experimenteer sets

Spektro is een serie met verschillende experimenteersets waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen door middel van eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt. Zo leren kinderen elektrische circuits en logische schakelingen te bouwen vanaf een tekening.
Zo kun je bijvoorbeeld een lampje laten branden of een muziekje afspelen. Ook kun je een propeller laten vliegen! De stevige drukknop-verbindingen zijn telkens weer opnieuw te gebruiken.
          Gratis verzenden vanaf € 50
          Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen
          Ook bezorging op zaterdag
          Retourneren binnen 14 dagen
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten