• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 +
Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 + Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 + Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 + Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 + Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 + Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 +

Gigo 7337 Ruimte voertuigen 8 +

 0 reviews

Geschikt voor groep 5 t/m 8 en VO

Het programmeren met behulp van een remotecontroller is de voorfase van het programmeren via de tablet of PC.

€ 132,85
Aantal
Deze set bevat een remote control, waarmee 3 motoren kunnen worden aangestuurd. Het programmeren met behulp van een remotecontroller is de voorfase van het programmeren via de tablet of PC. Op deze wijze wordt de logica van het opbouwen van een programma inzichtelijk gemaakt. Er zijn 2 losse motoren en 1 motor met batterijhouder. Met deze set kunnen 10 verschillende ruimtevoertuigen worden gemaakt en aangestuurd.
Artikelnummer SKU - 21705
Categorie Wetenschap en techniek
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Merk Gigo Techniek
Gigo Techniek

De sets van Gigo zijn uitstekend te gebruiken voor al die technisch bezig willen zijn, zowel thuis als op school. De sets bieden een uitstekende mogelijkheid om binnen Wetenschap en Techniek de doelstellingen te behalen bij het implementeren van techniek binnen vakken als taal, rekenen, wereldorientatie, sociale competenties enz. De sets kenmerken zich door hun betaalbaarheid, gebruiksgemak en hoge onderwijskundige opbrengst.

 
GIGO was, en is, koploper in het samenvoegen van technisch spel en onderwijs. En dat ook nog op een manier zodat leren over techniek weer leuk wordt! Onopgemerkt leren over techniek op een speelse manier, dat is de belangrijkste factor wat GIGO tot een succes maakt.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten