• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Yahboom Tiny: bit
Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit Yahboom Tiny: bit

Yahboom Tiny: bit

 0 reviews

Leeftijd; vanaf 10 jaar

De Tiny: bit smart car is gebaseerd op het ontwerp van de micro: bit development board en maakt gebruik van de online codering van MakeCode Editor. Hij is compact en eenvoudig te monteren.

€ 44,75
Aantal
Yahboom Tiny: bit

Tiny: bit is een robotauto voor de micro: bit-onderwijsmarkt. Hij is compact, eenvoudig te monteren. Er is geen schroevendraaier nodig om Tyni:bit in elkaar te zetten. De Tiny: bit smart car is gebaseerd op het ontwerp van de micro: bit development board en maakt gebruik van de online codering van MakeCode Editor.
Rijke sensortoepassingen staan Tiny: bit toe voor eenvoudige interactie. De Tiny: bit smart auto heeft een set aansluitingen voor krokodillenklemmen aan de achterkant om creatief de mogelijkheden uit te breiden. Tyni:bit wordt geleverd zonder de micro bit, deze moet apart besteld worden.

Voorzien van:
Eenvoudig ontwerp met een klein formaat.
Makecode grafische programmering.
“Interactieve” Robotic auto.
Alligatorclip aan het einde.
Intelligente hindernisvermijding, volgen, muziek afspelen, interessante verlichting en app-ondersteuning.
Compatibel met bekende  bouwsteen.
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Artikelnummer SKU-23231
Materiaal                           Duurzaam kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Shenzhen Yahboom Technology Co.

Shenzhen Yahboom Technology Co. Ltd. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in open source hardware en makerseducatie. Zij hebben twee Enterprise Concepten: ideeën omzetten in realiteit en meer kinderen maker laten worden. De producten van het bedrijf hebben nu betrekking op voorschools onderwijs, intelligent robotonderwijs, universitair automatiserings technologie-onderwijs, enzovoort. Daarnaast biedt het bedrijf op lange termijn hulp en producten voor hogescholen en opleidingsinstellingen om een trainingsprogramma te ontwikkelen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten