• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Yahboom Smartduino starter kit
Yahboom Smartduino starter kit Yahboom Smartduino starter kit Yahboom Smartduino starter kit Yahboom Smartduino starter kit

Yahboom Smartduino starter kit

 0 reviews

Leeftijd; vanaf 10 jaar

Yahboom Smartduino-robot is ontwikkeld met de bekende Arduino UNO R3 als kerncontroller. Deze auto is niet alleen een robotauto op basis van Arduino, maar het is ook een standaard startpakket.

€ 84,75
Aantal
Yahboom Smartduino starter kit and smart robot

Yahboom Smartduino-robot is ontwikkeld met de bekende Arduino UNO R3 als kerncontroller. Deze auto is niet alleen een robotauto op basis van Arduino, maar het is ook een standaard startpakket. Met behulp van een hoogwaardig geïntegreerd printplaatchassis kan het voertuig flexibel worden uitgebreid met twee breadboard platformen, zoals de LED, zoemer, LCD-scherm en andere verschillende sensoren om experimenten uit te voeren.

Het ondersteunt C-taalprogrammering door Arduino IDE en grafisch programmeren door Mixly en Scratch 3.0. (met Yahboom smart robot Database), en er zijn ook gestandaardiseerde tutorials die het gemakkelijk maken om te bedienen. U kunt de Bluetooth-app via Android-telefoon gebruiken om de robot te bedienen. Alle experimenten zijn verbonden door breadboard, dat niet alleen de programmeervaardigheden van de studenten kan trainen, maar ook hun praktische vaardigheden kan verbeteren.

Deze set bevat:

Slimme robot en startpakket 2in1.
Ondersteunt C-taalprogrammering door Arduino IDE en grafisch programmeren door Mixly en Scratch3.0.
Biedt 20 soorten basisexperimenten en 12 soorten slimme autofuncties.
Functies: Volgen, Infrarood obstakels vermijden, Ultrasone obstakels vermijden, Volgen, etc.
Besturing door IR-afstandsbediening en Bluetooth APP-afstandsbediening door Android mobiel.
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Artikelnummer SKU-23230
Materiaal                           Duurzaam kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Shenzhen Yahboom Technology Co.

Shenzhen Yahboom Technology Co. Ltd. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in open source hardware en makerseducatie. Zij hebben twee Enterprise Concepten: ideeën omzetten in realiteit en meer kinderen maker laten worden. De producten van het bedrijf hebben nu betrekking op voorschools onderwijs, intelligent robotonderwijs, universitair automatiserings technologie-onderwijs, enzovoort. Daarnaast biedt het bedrijf op lange termijn hulp en producten voor hogescholen en opleidingsinstellingen om een trainingsprogramma te ontwikkelen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten