• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Yahboom Omibox
Yahboom Omibox Yahboom Omibox Yahboom Omibox Yahboom Omibox

Yahboom Omibox

 0 reviews

Leeftijd; vanaf 10 jaar

Dit is een programmeerbare robot met een unieke doosvorm, de afmeting is ongeveer 100 mm * 87 mm * 70 mm. Het hele voertuig bestaat uit drie printplaten en drie acrylplaten. Schroef en lassen is niet nodig.

€ 101,75
Aantal
Yahboom Omibox

Dit is een programmeerbare robot met een unieke doosvorm, de afmeting is ongeveer 100 mm * 87 mm * 70 mm. Het hele voertuig bestaat uit drie printplaten en drie acrylplaten. Twee wielen, het universele wiel en de PCB-driverkaart worden vastgezet met klinknagels, schroef en lassen is niet nodig.

De drie printplaten zijn: moederbord, uitbreidingskaart en aandrijfkaart Er integreren een groot aantal sensoren en verschillende invoer- en uitvoercomponenten zodat de OmniBox veel interessante functies kan bereiken. Er is ook een kantelwiel aan de achterkant van de robot toegevoegd, waardoor de robot het vermogen heeft om te kantelen en het achterover vallen kan voorkomen.

Deze robot ondersteunt grafische programmering van Scratch en Arduino IDE-programmering, het is geschikt voor mensen van verschillende leeftijden. Voor deze robot zijn ook enkele LEGO bouwsteengaten ontworpen die gebruikers in staat stellen om zelf uit te breiden. Voorwaarde is om de papieren bescherming van de acrylplaten af te halen voordat er gebouwd gaat worden.

Deze set bevat:

Kleine en unieke zwarte doosvorm.
Eenvoudig te installeren door een combinatie van vergelijkbare puzzels te gebruiken, geen schroeven en/of lassen.
Ondersteuning van Scratch-programmering en Arduino IDE-programmering, en we zullen Scratch en Arduino2 leveren in 1 programmeersoftware.
5 uitvoerapparaten: 2 8x8 dot matrixschermen (ogen van de robot), 1 zoemer, 8 programmeerbare RGB-lampen, 2 motoren, 4 servo-interfaces.
6 invoerapparaten: 2 programmeerbare knoppen, 1 MIC, 2 infrarood-vermijdingssensoren, 2 tracking-sensor, 1 kleurdetectiesensor en 1 fotoresistor.
Twee afstandsbedieningsmethoden: Bluetooth APP-afstandsbediening, infraroodafstandsbediening.
Meerdere functies: volgen, automatisch obstakel vermijden, , kleurherkenning, geluidscontrole, RGB-verlichting, muziek afspelen, enz.
Met een bouwblok anti-reverse wiel.
De bovenste acrylplaat en de linker en rechter acrylplaten zijn gereserveerd voor de blokgaten en compatibel met het LEGO-blok.

Er kunnen meer dan 40 experimenten worden uitgevoerd.


Leeftijd Vanaf 10 jaar
Artikelnummer SKU-23185
Materiaal                           Duurzaam kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Shenzhen Yahboom Technology Co.

Shenzhen Yahboom Technology Co. Ltd. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in open source hardware en makerseducatie. Zij hebben twee Enterprise Concepten: ideeën omzetten in realiteit en meer kinderen maker laten worden. De producten van het bedrijf hebben nu betrekking op voorschools onderwijs, intelligent robotonderwijs, universitair automatiserings technologie-onderwijs, enzovoort. Daarnaast biedt het bedrijf op lange termijn hulp en producten voor hogescholen en opleidingsinstellingen om een trainingsprogramma te ontwikkelen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Blokboek Rekenen 6 | Groep 6

  € 7,95
  Bestel
 • Jezus is opgestaan

  € 1,45
  Bestel
 • Kalligrafie Egypte

  € 14,95
  Bestel
 • Assepoester

  € 3,35
  Bestel