• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Yahboom Hellobot
Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot Yahboom Hellobot

Yahboom Hellobot

 0 reviews

Leeftijd; vanaf 10 jaar

Dit is een mobiel programmeerrobot platform op basis van BBC-origineel Micro: bit development board. Voor deze robot zijn drie verschillende vormen ontworpen: basismodel, clipmodel en liftmodel.

€ 157,25
Aantal
Yahboom Hellobot

Dit is een mobiel programmeerrobot platform op basis van BBC-origineel Micro: bit development board. Voor deze robot zijn drie verschillende vormen ontworpen: basismodel, clipmodel en liftmodel. De Hellobot programmeerbare robot is ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar. Het is eenvoudig te installeren met een schroevendraaier. Het hele voertuig gebruikt het ontwerp van de omgekeerde aansluitbus en de aangepaste kabel en de netwerkkabelpoort om ervoor te zorgen dat de verbinding eenvoudig en veilig is.

Yahboom intelligente speciale micro: bit building block-functiebibliotheek is meegeleverd, passend bij de verschillende functies van deze slimme auto. Je zou het kunnen gebruiken door de codeblokken rechtstreeks te slepen. Het is niet nodig om de inhoud van het codeblok te bewerken en is eenvoudig te programmeren. Van de instap grafische codering tot Python, het kan voldoen aan de studiebehoeften van studenten op verschillende niveaus.

De Hellobot-programmeerrobot is uitgerust met micro: bit. Micro: bit wordt geleverd met een draadloze netwerkfunctie, we gebruiken dit om meerdere robots met één klik er naar toe te laten werken om de gesynchroniseerde actie te voltooien, en meerdere robots kunnen ook worden bestuurd door de Bluetooth APP van Android Mobile. Wanneer de mobiele APP zich dicht bij de auto bevindt, wordt de Bluetooth automatisch verbonden en kan de APP worden gebruikt om de auto te besturen om verschillende leuke en interessante gameplays te voltooien.

Daarnaast is deze robot uit te breiden, Daarvoor bieden we twee soorten uitbreidingspakketten, clippack en liftpack. In combinatie met je creativiteit kun je eenvoudig een multifunctionele slimme robot maken.

Deze set wordt geleverd zonder Micro:bit

Deze set bevat:

Eenvoudige installatie, unieke vorm
Innovatieve netwerk-gameplay.
Meerdere functies: aanraken van de arm, volgen, vermijding van ultrasone obstakels, volgen, lichte verkleuring, zingen, enz.

Gecontroleerd door IR-afstandsbediening en APP-afstandsbediening door Android mobiel.Ondersteuning van grafische programmering en Python-programmering, en we zullen gerelateerde tutorials als referentie aanbieden.
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Artikelnummer SKU-23185
Materiaal                           Duurzaam kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Shenzhen Yahboom Technology Co.

Shenzhen Yahboom Technology Co. Ltd. is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in open source hardware en makerseducatie. Zij hebben twee Enterprise Concepten: ideeën omzetten in realiteit en meer kinderen maker laten worden. De producten van het bedrijf hebben nu betrekking op voorschools onderwijs, intelligent robotonderwijs, universitair automatiserings technologie-onderwijs, enzovoort. Daarnaast biedt het bedrijf op lange termijn hulp en producten voor hogescholen en opleidingsinstellingen om een trainingsprogramma te ontwikkelen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten