• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Weemake AI Advance Kit
Weemake AI Advance Kit Weemake AI Advance Kit Weemake AI Advance Kit Weemake AI Advance Kit

Weemake AI Advance Kit

 0 reviews

Leeftijd vanaf 12 jaar

De AI Advance Kit is een speciaal ontwikkelde set die studenten helpt bij het ontwerpen en creëren van een virtuele AI-assistent via “Projectmatig leren”. Programmasoftware: WeeeCode (Scratch 3.0), Arduino IDE.

 

€ 508,00
Aantal
Weemake AI Advance Kit

De AI Advance Kit is een speciaal ontwikkelde set die studenten helpt bij het ontwerpen en creëren van een virtuele AI-assistent via “Projectmatig leren”.

Specificatie:

Moederbord: ELF mini V3.0 Bedrijfsspanning: 6-12 V (inclusief 18650 lithiumbatterij) Boordsensor: Lichtsensor, Geluidssensor, IRExternal Electronics: Beeldherkenningssensor, Kompassensor, Gebaarsensor, RGB ultrasone sensor, 4 cijfers Display , 4 LED-knop, schuifpotentiometer, temperatuur- en vochtigheidssensor, 1 tot 4 RJ11-module, RJ11-adapter Communicatie: Bluetooth, IR, 2.4G (optioneel) Programmasoftware: WeeeCode (Scratch 3.0), Arduino IDE.
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Artikelnummer SKU-23238
Materiaal Degelijk kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever Robotica
Weeemake

Weeemake Co., Ltd. is een uitgebreid STEAM-platform voor onderwijsoplossingen. Er zijn verschillende robots voor het onderwijs voor de leeftijd 5-17+. Bij elke robot is passend lesmateriaal, waarmee zelfstandig gewerkt kan worden. Er kan geprogrammeerd worden met WeeeCode dat is ontwikkeld op de open source software Scratch 2.0 en Scratch 3.0 en Arduino iDE en is zowel geschikt voor Windows en Mac OS, Android en iOS.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten