• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Weeemake Maker Space kit Advance
Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance Weeemake Maker Space kit Advance

Weeemake Maker Space kit Advance

 0 reviews

Leeftijd vanaf 11 jaar tot 14 +

Advance Maker Space Kit is een educatieve set die speciaal is ontworpen voor de makerruimte van de school. Het integreert een verscheidenheid aan mechanische en elektronische onderdelen.

€ 2.895,00
Aantal
Weeemake Maker Space kit Advance

Advance Maker Space Kit is een educatieve set die speciaal is ontworpen voor de makerruimte van de school. Het integreert een verscheidenheid aan mechanische en elektronische onderdelen en is geschikt voor grafische WeeeCode-programmering. Het is uitgerust met een set van 2 uitgebreide studieboeken voor de leeftijd van 11 tot 14 + en voldoet aan de vereisten van uitgebreide praktische cursussen van 90-120 minuten. De set bestaat uit 6 verschillende koffers.

De geavanceerde makerruimte is gebaseerd op het thema “controle”. De inhoud van de cursussen is verdeeld in 90% voor programmeren en leren van elektronica en 10% voor projectgebaseerd geïntegreerd leren van toepassingen. Daarbij wordt uitgegaan dat het het logisch analyseren van studenten verbetert en de basiskennis van het programma consolideert. Dat zij leren om de algemene sensor en de actuatormodules toe te passen en dat zich uitgebreide probleemoplossende mogelijkheden in de geïntegreerde projectpraktijken zullen ontwikkelen.

Met de verhaallijn “Maker Carnival”, is het leerboek geschreven met 5 eenheden ( 32+ lessen ), die één voor één verder gaan, van gemakkelijk tot moeilijk, om studenten te helpen een professionele en gepersonaliseerde Maker te worden.

De set bestaat uit 4 sets met elektronische onderdelen en 2 sets met mechanische onderdelen. Groepen van 2-4 leerlingen kunnen werken met een van de sets om dan gezamenlijk met alle groepen studenten een eindontwerp uit te werken. Het maken van een deelcomponent van een groter project is een leermethodiek die past binnen het realistisch werken om daarna san gezamenlijk aan een eindresultaat te kunnen werken, waarbij deelverantwoordelijkheid leid tot gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een ieder is afhankelijk van de ander.
Leeftijd Vanaf 11 jaar tot 14 +
Artikelnummer SKU-23236
Materiaal Degelijk kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever Robotica
Weeemake

Weeemake Co., Ltd. is een uitgebreid STEAM-platform voor onderwijsoplossingen. Er zijn verschillende robots voor het onderwijs voor de leeftijd 5-17+. Bij elke robot is passend lesmateriaal, waarmee zelfstandig gewerkt kan worden. Er kan geprogrammeerd worden met WeeeCode dat is ontwikkeld op de open source software Scratch 2.0 en Scratch 3.0 en Arduino iDE en is zowel geschikt voor Windows en Mac OS, Android en iOS.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Rekenpuzzels 2 | Groep 4

  € 7,95
  Bestel
 • Geheim contra geheim | vanaf 9 jaar

  € 11,50
  Bestel
 • Kerk in de bergen

  € 4,50
  Bestel
 • Engels Taalkwartet Junior

  € 9,95
  Bestel