• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO Basisset techniek 1
UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1 UARO Basisset techniek 1

UARO Basisset techniek 1

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

UARO basisset techniek 1 is de start set van het RoboRobo assortiment. Deze set is voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat 42 onderdelen, waarmee 10 modellen kunnen worden gebouwd.
Tijdelijk niet leverbaar.

 

€ 24,50
Aantal
UARO basisset techniek 1 is de start set van het RoboRobo assortiment. Deze set is voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat 42 onderdelen, waarmee 10 verschillende modellen kunnen worden gebouwd. De elementen worden met speciale pluggen verbonden en met een schroef vastgedraaid.

De wijze van bouwen en de grote van het materiaal is speciaal afgestemd voor jonge kinderen, die leuke en uitdagende modellen kunnen bouwen met behulp van het bouw voorbeeldenboek. Hierin wordt stap voor stap getoond wat ze nodig hebben en hoe ze moeten bouwen. Daarnaast kunnen ze met deze kennis en vaardigheden hun creativiteit als leidraad gebruiken en hun eigen modellen bedenken en bouwen.

Deze bouwvaardigheden komen dan ook van pas bij UARO 1-4, wanneer ze naast het bouwen ook leren programmeren.

     UARO

    ROBOROBO
Groep 1 en 2
Artikelnummer SKU-23162
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
   
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten