• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO 3 Coderen met het coding bord
UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord UARO 3 Coderen met het coding bord

UARO 3 Coderen met het coding bord

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

UARO 3 van Roborobo Educatie heeft t.o.v. UARO 1 en 2 extra een coding bord en coding blokken . Het coding bord wordt gekoppeld aan de CPU uit UARO 2.

€ 165,00
Aantal
UARO 3 biedt de kinderen verder te gaan in hun leervaardigheden binnen computing en coderen. Deze set kan alleen gebruikt worden in combinatie met UARO 1 en UARO 2. Beide sets zijn noodzakelijk om de leeractiviteiten uit te kunnen voeren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

UARO 3 heeft t.o.v. UARO 1 en 2 extra een coding bord en coding blokken . Het coding bord wordt gekoppeld aan de CPU uit UARO 2. Er zijn diverse coding blokken die op het coding bord geplaatst worden. Ieder coding blok heeft een ingebouwde chip met een bepaalde functie. Door deze op het coding bord te plaatsen, kan het programma van het blok via de CPU gedownload worden in de robot. De coding blokken zijn: Beweeg blok (7x), LED blok in blauw en oranje (3x), Druksensor blok (2x), Infrarood sensor blok (1x) en de Remote blok (1x) voor de koppeling met de remote controller. Daarnaast is er ook nog een infraroodsensor en de coding bord kabel voor de aansluiting met de CPU.
 
Door gebruik te maken van de unieke schroevendraaier en de speciale manier van schroeven kunnen kinderen gemakkelijk hun uitdagende modellen bouwen vanuit de handleiding. UARO biedt kinderen niet alleen een uitdagende omgeving om te leren coderen, maar ook ruimtelijk inzicht bij het bouwen van de diverse modellen. De modellen worden stapsgewijs weergegeven, zodat kinderen niet te veel onderdelen tegelijk moeten gebruiken.
 
Het handleiding/bouwvoorbeelden boek bevat 220 pagina’s met 12 verschillende modellen om de leerlingen stapsgewijs een bouwvoorbeeld te leren lezen en het model stapsgewijs te bouwen. In het 58 pagina tellende werkboek worden diverse aantrekkelijke thema’s behandeld waarbinnen de leerlingen stap voor stap wegwijs worden geholpen hoe ze kunnen programmeren. Regelmatig worden ook hun oplossende vaardigheden aangesproken als zij zelf aan moeten geven welke coding blokken ze moeten gebruiken om een bepaalde opdracht te kunnen uitvoeren.
 
De modellen zijn: Worstel bot, Bordspel bot, Voetbal bot, Stier, Libelle, Vogelverschrikker, Tractor, Hulp bot, Jacht, Fiets, Helikopter en Trein.
     UARO

    ROBOROBO
Groep 1, 2 en 3
Artikelnummer SKU-23158
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten