• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO 2 met CPU en remote controller
UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller UARO 2 met CPU en remote controller

UARO 2 met CPU en remote controller

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

UARO 2 van Roborobo Educatie is de volgende stap om kleuters te leren coderen.Deze set bevat een CPU, een Remote controller, druksensoren, een remote ontvanger en een muziek module.

€ 165,00
Aantal
UARO 2 is de opvolger van UARO 1. Om deze set te gebruiken heb je ook UARO 1 nodig. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is de volgende stap om kleuters te leren coderen. Als belangrijk nieuwe onderdeel bevat deze set een CPU, een Remote controller, druksensoren, een remote ontvanger en muziek module. De CPU fungeert als het brein van de robot en voert de opdrachten uit die door de remote controller en de sensoren gegeven worden. De LED lampen en motoren komen van de UARO 1.

In alle modellen worden motoren gebruikt, zodat de robot voor de kinderen nog levendiger wordt. De sensoren en andere elektronische onderdelen zijn stevig van materiaal. De kabels extra dik, zodat kinderen er veilig mee kunnen werken.

Door gebruikt te maken van de unieke schroevendraaier en de speciale manier van schroeven kunnen kinderen gemakkelijk, vanuit de handleiding, hun uitdagende modellen bouwen. UARO biedt kinderen niet alleen een uitdagende omgeving om te leren coderen, maar ook ruimtelijk inzicht bij het bouwen van de diverse modellen. De modellen worden stapsgewijs weergegeven, zodat kinderen niet te veel onderdelen tegelijk moeten gebruiken.

Het bestaat uit een werkboek van 55 pagina’s en een handleiding van 234 pagina’s waarin de bouwvoorbeelden van 12 modellen : Pterosaurus, Vogel, Slak, Schorpioen, Ventilator, Spookbeest, Krab, Kever, Goblin, Drummer, Hibiscus en Katapult. Uiteraard kunnen de kinderen ook zelf hun eigen robots bouwen.
     UARO

    ROBOROBO
Groep 1, 2 en 3
Artikelnummer SKU-23157
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Puzzelen met Woordenschat | Groep 4

  € 6,50
  Bestel
 • Nijntje, Betje, Boris en alle anderen | 3 - 5 jaar

  € 7,95
  Bestel
 • Loco Quiz! | Groep 5

  € 6,95
  Bestel
 • Convair 440 Metropolitan

  € 14,20
  Bestel