• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
UARO 1 De startset voor kleuters
UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters UARO 1 De startset voor kleuters

UARO 1 De startset voor kleuters

 0 reviews

Geschikt voor groep 1, 2 en 3

UARO 1 van Roborobo Educatie bestaat uit een set bouwmateriaal en elektronica, een handleiding met bouwvoorbeelden voor 12 modellen en een werkboek.

€ 165,00
Aantal
UARO 1 De startset voor kleuters

UARO 1 van Roborobo Educatie is de eerste stap in robotica. De startset, een serie van 4 opeen volgende sets, is voor kinderen vanaf 4 jaar. Het biedt kleuters de mogelijkheid om actief bezig te zijn met het bouwen van uitdagende modellen. Het is de eerste stap in coderen voor kleuters.

UARO 1 bestaat uit een set bouwmateriaal en elektronica, een handleiding met bouwvoorbeelden voor 12 modellen en een werkboek. De handleiding bevat 150 pagina’s en het werkboek 57 pagina’s. Het werkboek past binnen thematisch onderwijs, waarbij kleuters een diversiteit van uitdagende activiteiten krijgen en daarbinnen hun robot kunnen programmeren en aansturen. Handleiding en werkboek worden op CD bijgeleverd. Dit maakt het mogelijk zelf de activiteiten uit het werkboek te printen en meerdere kinderen hieraan te laten werken. Met of zonder de set.

Door gebruikt te maken van de unieke schroevendraaier en de speciale manier van schroeven kunnen kinderen gemakkelijk hun uitdagende modellen bouwen vanuit de handleiding. UARO biedt kinderen niet alleen een uitdagende omgeving om te leren coderen, maar ook ruimtelijke inzicht bij het bouwen van de diverse modellen. De modellen worden stapsgewijs weergegeven, zodat kinderen niet te veel onderdelen tegelijk moeten gebruiken.

De batterijhouder heeft 4 aansluitmogelijkheden waar de motoren en de LED op aangesloten kunnen worden. Door op de rode knop op de batterijhouder te drukken kan de robot geactiveerd worden.
De uitdagende modellen van UARO 1 zijn: Robotvriend, Schommel, Tafel en stoel, Schoolbus, Fotolijstje, Puppy, Kikker, Vlinder, Brandweerwagen, Giraffe, Ambulance en Kraan.

Meer Robotica
     UARO

    ROBOROBO
Groep 1 en 2
Artikelnummer SKU-23156
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
   
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten