• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Robo Kit 1 van Roborobo
Robo Kit 1 van Roborobo Robo Kit 1 van Roborobo Robo Kit 1 van Roborobo Robo Kit 1 van Roborobo

Robo Kit 1 van Roborobo

 0 reviews

Geschikt voor groep 6, 7, 8 en VO

Robo Kit 1 van Roborobo is een beginnerscursus van de Robo Kit-serie, ontworpen om leerlingen te helpen bij het leren van de basiskennis van het samenstellen van robots.

€ 169,95
Aantal
Robo Kit 1 van Roborobo is een beginnerscursus van de Robo Kit-serie, ontworpen om leerlingen te helpen bij het leren van de basiskennis van het samenstellen van robots, evenals principes van elektriciteit en elektronische structuur bij het maken van hun eerste robot. Door simpelweg een schroevendraaier, steeksleutel, moeren en bouten te gebruiken, krijgen leerlingen de mogelijkheid om hun eigen robots helemaal zelf te bouwen.

Op dezelfde manier kunnen leerlingen ook leren over verschillende soorten componenten, zoals LED’s, zoemers, DC-motoren en de basisfunctie van sensoren. Naast het bouwen zullen studenten ook kennismaken met het GUI Rogic-programma. leerlingen leren eenvoudige programmeerprocessen en begrijpen concepten van codering en verschillende bewegingen via Rogic Program met hun PC.

Binnenkort ook een bluetooth mogelijkheid voor gebruik op de tablet
 
De Nederlandstalige handleiding zal beschikbaar zijn eind mei, begin juni 2019
Groep 6, 7, 8 en VO
Artikelnummer SKU-23166
Materiaal Kunststof en metaal
Coreyn garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Schoorsteen element

  € 3,55
  Bestel
 • Gouache Ecola 1000 ml donkergeel

  € 11,68
  Bestel
 • Stadspoort

  € 3,00
  Bestel
 • Hr.Ms. Tromp lasercut framework

  € 12,60
  Bestel