• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Artec robo
 

Artec robo

 0 reviews

Geschikt voor groep 5 t/m 8 en VO

De ideale startset voor robotica en programmeren. Het is het kleine broertje of zusje van Artec Innovator Academy. Leerlingen kunnen zelfstandig met de set en het lesmateriaal werken.

€ 250,00
Aantal
Artec Robo

De ideale startset voor robotica en programmeren. Het is het kleine broertje of zusje van Artec Innovator Academy.

De set bevat een servomotor en een gelijkstroommotor, een Arduino om aan te sturen en te programmeren, een druksensor, een geluidssensor, een lichtsensor, een IR sensor, een zoemer en 3 soorten LED’s. Uiteraard met de bijbehorende bouwstenen om realistische modellen te bouwen. De grote diversiteit van de sensoren biedt de mogelijkheid de diverse toepassingen van sensoren in het dagelijkse leven na te bootsen en zelf te programmeren. Artec Robo is de ideale set om leerdoelen voor computing te combineren met leuke en leerzame activiteiten.

Bij deze set horen 4 lesboeken die de volgende thema’s behandelen. Automatische deur, Een lichtshow maken, Stop en Ga en Maak een robot auto. Ieder thema is weer onderverdeeld in een aantal lessen. De lessen zijn in het Nederlands. De software in het Engels.

Leerlingen kunnen zelfstandig met de set en het lesmateriaal werken. Het biedt ruime mogelijkheden bij het onderzoekend en veel uitdaging bij het ontwerpend leren. Geschikt vanaf 8 jaar
Groep 5 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23173
Materiaal Duurzaam kunststof
Coreyn garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Vertrouwd Rekenen 5 | Groep 7

  € 7,45
  Bestel
 • R12-O8S Ring klein

  € 0,40
  Bestel
 • Villa Braun Metzingen

  € 10,90
  Bestel
 • Cubetto Ruimte avonturen set

  € 34,95
  Bestel