• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Artec Innovator Academy
 

Artec Innovator Academy

 0 reviews

Geschikt voor groep 5 t/m 8 en VO

De Artec Innovator Academy set is de grootste roboticaset van Artec. Artec is een gerenommeerd Japans bedrijf in o.a. educatief materiaal en Japan is al vele jaren het land van de robotica.

€ 709,00
Aantal
Artec Innovator Academy

De Artec Innovator Academy set is de grootste roboticaset van Artec. Artec is een gerenommeerd Japans bedrijf in o.a. educatief materiaal en Japan is al vele jaren het land van de robotica. Hierbij hoort een uitgebreid les/scholingsaanbod om kinderen zelfstandig in 8 levels en daarbinnen met 3 lesboeken per level te leren programmeren op verschillende niveau’s.
Van heel eenvoudig met 1 motor tot complex met meerdere motoren en sensoren. De software is gratis te downloaden. Een voorbeeld van een lesboek vindt u bij de handleidingen. Het betreft lesboek 2.1 van A naar B. Er zijn dus in totaal 24 lesboeken. Van een stoplicht t/m een voetballende robot

Er zijn 4 niveau’s om te programmeren, Iconen, Scratch, Arduino en C. De set blijft het zelfde, het programmeren groeit met de schooljaren mee.

Binnen Scratch wordt ook gewerkt met Flowchart, waarbij op een andere wijze gekeken kan worden naar de opbouw van het programma en de activiteiten die geprogrammeerd kunnen worden. Stimuleert logisch en systematisch denken

De set bevat een Studuino en batterijhouder, 8 servo motoren en 2 DC-moteren, een druksensor, geluidsensor, lichtsensor, accelerometer en IR-fotoreflector, buzzer en 4 LED lampen (rood, blauw, groen en wit) en diverse bouwelementen en diverse kabels
Groep 5 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23172
Materiaal Duurzaam kunststof
Coreyn garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Bink | vanaf 7 jaar

  € 10,95
  Bestel
 • Kralo kralen voor kralenplank 1000 stuks

  € 26,59
  Bestel
 • Big Ben

  € 16,40
  Bestel
 • Tulipblok met klopper

  € 10,90
  Bestel