• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Robobloq Sensoren
Robobloq Sensoren Robobloq Sensoren Robobloq Sensoren

Robobloq Sensoren

 0 reviews

Geschikt voor groep 5 t/m 8 en VO

Deze Robloq sensoren zijn inzetbaar voor alle Robobloq modellen, zoals
b.v. de MP3-module. Een  geluidsmodule om met de effecten van verschillende dieren te spelen,

€ 8,50
Maak hier uw keuze
Aantal
Robobloq Geluidsensor
De geluidssensor kan worden gebruikt om de geluidsintensiteit in de omgeving te detecteren. Het kan worden gebruikt om te communiceren met geluidsprojecten zoals een stemgestuurde robot.

Gyroscoop sensor
De gyroscoop sensor is een sensor voor het waarnemen van de verandering van de ruimtelijke positie van de robot. Het bevat een 3-assen versnellingsmeter, een hoeksensor met 3 assen en een bewegingsprocessor. Het kan,  in de ruimte, de relatieve verplaatsing waarnemen van de veranderingen van de X-as, Y-as en Z-as. Het kan worden gebruikt om de bewegingen van zelfbalancerende auto-robots te monitoren op draagbare apparaten en Scratch 3.0 en daarmee virtuele en realistische interactieve spellen te doen.

Robobloq kleursensor
De kleursensor is een kleuren temperatuursensor met een TAOS TCS4725RGB sensorchip en twee witte LED’s met niveauverschuivende circuits. Het kan purper, geel, rood, blauw en groen detecteren en witte kleuren binnen een bereik van 10 mm. De kleursensor kan ook als grijstint-sensor worden gebruikt.

Robobloq lichtsensor
De lichtsensor is ontwikkeld op basis van het principe van het foto-elektrisch effect van halfgeleiders.
Het kan worden gebruikt om de intensiteit van omgevingslicht te detecteren. Het wordt meestal gebruikt om projecten interactief te maken die speciale effecten produceren met veranderingen in lichtintensiteit, zoals een slimme bureaulamp.

Robobloq lijnvolger-sensor
De lijnvolger-sensor kan de robot helpen witte lijnen of zwarte lijnen te volgen (zwarte lijnen op een witte achtergrond of witte lijnen op een zwarte achtergrond kunnen worden gedetecteerd). De module heeft twee infrarood sensoren met een lage vertraging en kunnen de status van grondlijnen in realtime detecteren.

Robobloq MP3 module
De MP3-module is een veelgebruikte geluidsmodule die kan worden gebruikt om met de geluidseffecten van verschillende dieren te spelen of met mechanische geluidseffecten en liedjes. Combineer deze acties van de robot met de lichteffecten module waardoor allerlei toepassingen levendig worden weergegeven.

Robobloq PIR bewegings-sensor
De PIR-bewegingssensor is een sensor voor het detecteren van infraroodstraling die wordt uitgezonden door een mens of dierlijk lichaam, en kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan menselijke of dierlijke mobiel activerende scènes.
 
Robobloq temperatuur en vocht sensor
De temperatuur- en vochtigheidssensor is een sensor die kan worden gebruikt voor de omgevingstemperatuur en vochtigheid. Het kan de temperatuur- en vochtigheidsveranderingen in de omgeving controleren.
 
Robobloq ultrasonic sensor
De ultrasone sensor is een module voor het detecteren van de afstand tussen het obstakel voor en de module. Het stelt de robot in staat om de omgeving via de sonar waar te nemen als een vleermuis. Door de besturing van de motor kan de robot automatisch obstakels ontwijken.
Geschikt voor                  Groep 5 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23202
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Staafmagneet | vanaf 5 jaar

  € 1,55
  Bestel
 • Breukenstempels vierkant

  € 38,60
  Bestel
 • De Ruyter lichte kruiser

  € 17,50
  Bestel
 • Delfts blauwe Engel Piet Design

  € 4,95
  Bestel