• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Robo kids 1
Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1 Robo kids 1

Robo kids 1

 0 reviews

Geschikt voor groep 3, 4 en 5

De Robo Kids serie van Roborobo is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 - 8 jaar. Deze leerlingen leren op een uitdagende manier de basis begrippen van de robotica technologie.

€ 175,00
Aantal
De Robo Kids serie van Roborobo is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 - 8 jaar. Deze leerlingen leren op een uitdagende manier de basis begrippen van de robotica technologie. Iedere set bevat speciale bouwelementen zoals een CPU, druksensor, Infrarood sensor en motoren. Programmeren gebeurt via een kaart-lezer systeem genaamd “Funny Cards” en programmeerkaarten. Deze sets stimuleren de creativiteit, alsmede wiskundige en ruimtelijke inzichten terwijl ze aan het bouwen zijn. Het programmeren via de programmeerkaarten geeft de leerling inzicht in het logisch proces van programmeren.
Groep 3, 4 en 5
Artikelnummer SKU-23163
Materiaal Degelijk kunststof
Coreyn garantie 2 jaar
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
RoboRobo

RoboRobo educatie is een geavanceerd educatief robotica systeem, ontworpen door RoboRobo. RoboRobo heeft nu meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en ontwikkelde diverse sets voor de leeftijdsgroep 3-6, 6-8 en 8+ jaar. Creativiteit en het bevorderen van de talenten van de kinderen zijn bij de ontwikkeling van de diverse sets de leidraad.

RoboRobo sets bereiden de huidige kinderen voor op de nieuwe digitale wereld en bereid ze voor op de 21e eeuwse vaardigheden, waar ICT en robotica steeds belangrijker worden. Zelfstandig kunnen denken en werken, zowel individueel als in groepsverband en het stimuleren van creativiteit zijn daarbij de kernbegrippen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • ZooBooKoo Alfabet groep 1 - 2

  € 8,95
  Bestel
 • Procenten domino

  € 47,71
  Bestel
 • Kasteel Scharfenstein

  € 11,90
  Bestel
 • Letterspel abc

  € 112,81
  Bestel