• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Pai TJ Math Adventure
Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure Pai TJ Math Adventure

Pai TJ Math Adventure

 0 reviews

Geschikt voor groep 1 t/m 8

Kinderen reizen met TJ terwijl hij een leger leidt op een missie om de planeet te redden. Ze leren onderweg elementaire wiskunde! Met Augmented Reality-technologie. Bevordert het geheugen en inspireert logica.

€ 59,90
Aantal
Pai TJ Math Adventure

Pai TJ Math Adventure is een interactief rekenspel voor kinderen.

  • Inactief spel met 3400+ rekenactiviteiten met cijferblokken.
  • Gameplay-modus helpt op een leuke manier wiskunde te leren.
  • Ontwikkelt wiskundige en meetkundige vaardigheden.
  • Bevordert het geheugen en inspireert logica.

Met opdrachtbord en nummertegels gemaakt door BPA-vrije silicone die voldoet aan de internationale veiligheids-en gezondheidseisen en onze gratis iPad-app, kunnen kinderen tijdens het spelen genieten van het plezier van wiskunde. Kinderen reizen met TJ terwijl hij een leger leidt op een missie om de planeet te redden. Ze leren onderweg elementaire wiskunde! Met Augmented Reality-technologie.
Vanaf 5 jaar.
Groep 1 t/m 8
Artikelnummer SKU-23189
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Pai Technology

Pai Technology, leverancier van boeiende Augmented Reality STEAM-ervaringen, combineert de nieuwste technologische vooruitgang met onderzoek om innovatieve en leuke educatieve producten te maken. Technologie die uitblinkt in het koppelen van de ontwikkeling van kinderen aan technologie, wetenschap en kunst. De producten van Pai Technology versterken de verbeeldingskracht, stimuleren het oplossen van problemen en bevorderen kritisch denken. Onze meermaals bekroonde producten zijn innovatief, creatief, veilig en vooral leuk!
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten