• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Pai Little Engineer
Pai Little Engineer Pai Little Engineer Pai Little Engineer Pai Little Engineer Pai Little Engineer Pai Little Engineer
Nieuw

Pai Little Engineer

 0 reviews

Geschikt voor groep 1 t/m 8

Pai Little Engineer STEAM set combineert logische blokken en Augmented Reality-technologie om een unieke leerervaring te creëren. Het geeft leerlingen de basisvaardigheden van programmeren.

€ 59,90
Aantal
Pai Little Engineer

Pai Little Engineer STEAM set combineert logische blokken en Augmented Reality-technologie om een unieke leerervaring te creëren. Het geeft leerlingen de basisvaardigheden van programmeren. De gratis app leidt ingenieurs-to-door puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden. Leerlingen moeten hun fysieke logicablokken gebruiken om met succes de kleine buitenaardse Q te programmeren om het niveau te voltooien, allemaal terwijl ze basisprogrammering en logische vaardigheden leren. Vanaf 5 jaar.
Groep 1 t/m 8
Artikelnummer SKU-23188
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Pai Technology

Pai Technology, leverancier van boeiende Augmented Reality STEAM-ervaringen, combineert de nieuwste technologische vooruitgang met onderzoek om innovatieve en leuke educatieve producten te maken. Technologie die uitblinkt in het koppelen van de ontwikkeling van kinderen aan technologie, wetenschap en kunst. De producten van Pai Technology versterken de verbeeldingskracht, stimuleren het oplossen van problemen en bevorderen kritisch denken. Onze meermaals bekroonde producten zijn innovatief, creatief, veilig en vooral leuk!
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten