• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Spel en speel! Spellingraadsels ei of ij Quiz it! Junior
Spel en speel! Spellingraadsels ei of ij Quiz it! Junior Spel en speel! Spellingraadsels ei of ij Quiz it! Junior Spel en speel! Spellingraadsels ei of ij Quiz it! Junior

Spel en speel! Spellingraadsels ei of ij Quiz it! Junior

 0 reviews

Spelenderwijs leren spellen?
Dat kan met dit nieuwe quizspel! Spel en speel spellingraadsels met ei en ij is een uniek spel, namelijk een kwartet- en een quizspel in één!

€ 8,95
Aantal
Spelenderwijs leren spellen?
Dat kan met dit nieuwe quizspel! Spel en speel spellingraadsels met ei en ij is een uniek spel, namelijk een kwartet- en een quizspel in één!

Voor wie is QUIZ IT! Juniorgeschikt?
QUIZ IT! Junior is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar. De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor thuis en voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje
Elk QUIZ IT! Junior-spel wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een doorzichtig kunststof doosje. Deze opbergdoosjes zijn ook los verkrijgbaar.
Artikelnummer                 SKU-23092
Artikelcode                      QT-25
Categorie                        Nederlandse taal
Leeftijd                            Vanaf 8 jaar
Uitgever                           Schoolsupport

Over Schoolsupport

Uitgeverij Schoolsupport ontwikkelt leeroplossingen voor leerlingen. Leerkrachten, rt-ers (en ouders) gebruiken onze uitgaven voor extra oefening, remediëren en verrijken, op school en thuis. Deze uitgaven zijn m.n. bestemd voor basisscholen, speciaal onderwijs, de rt-praktijk, lagere niveaus VO, naschoolse opvang en thuisonderwijs. Vier thema’s hebben hun bijzondere aandacht: Verrijken, Lezen, Remediëren en (t)Huiswerk.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Werkwoorden B | Groep 7 - 8

  € 7,95
  Bestel
 • Schelpjes 3 (serie 4 delen) | vanaf 6 jaar

  € 36,00
  Bestel
 • Science X - Inbraakalarm 8 +

  € 8,99
  Bestel
 • Viskotter Selma

  € 6,80
  Bestel