• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Breinkrakers 2 | vanaf groep 5
 

Breinkrakers 2 | vanaf groep 5

 0 reviews

Breinkrakers 2 bevordert het betekenisvolle lezen, alleen als je goed leest krijg je de informatie om de moeilijke opgave op te lossen.

€ 25,50
Maak uw keuze
Aantal
Denk- en puzzelplezier voor de jonge doorzetter. Kopieerboek met breinkrakers rond het thema natuur. Voorbeelden van thema's die aan de orde komen zijn: loofbomen, weidebloemen, kikkers, loopvogels  of continenten. Per onderwerp is er ruimte om te differentieren, de drie opgaven zijn beschikbaar op drie niveaus. De antwoorden vind u in het aparte antwoordenboek.

Breinkrakers 2 bevordert het betekenisvolle lezen, alleen als je goed leest krijg je de informatie om de moeilijke opgave op te lossen. De werkbladen zijn geschikt voor zelfwerkzaamheid en als extra stof voor snelle en hoogbegaafde leerlingen.
Artikelnummer SKU - 51032
EAN Code 97890 8664 6340
Categorie Meer- en hoogbegaafd > Breinkrakers
Doelgroep Meer- en hoogbegaafden
Groep Vanaf groep 5
Uitgever Schoolsupport
Breek de code, vind de oplossing. Denk- en puzzelplezier voor jonge doorzetters. Breinkrakers daagt uit om goed te kijken, slim te combineren en te experimenteren om de juiste conclusies te trekken. Veel denkopgaven zijn echte breinbrekers en niet één twee drie op te lossen. Naast het vermogen om snel te combineren heb je ook doorzettingsvermogen nodig om tot de juiste oplossing te komen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten