• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Yoga spelkaarten voor kinderen 6 +
Yoga spelkaarten voor kinderen 6 + Yoga spelkaarten voor kinderen 6 + Yoga spelkaarten voor kinderen 6 + Yoga spelkaarten voor kinderen 6 + Yoga spelkaarten voor kinderen 6 + Yoga spelkaarten voor kinderen 6 +

Yoga spelkaarten voor kinderen 6 +

 0 reviews

Geschikt voor groep 3 t/m 8

Leuke yogaspelletjes voor kinderen! Je kunt ze met zijn tweeën doen of in een groep. De kaarten zijn geschikt voor thuis, op school en de buitenschoolse opvang.

€ 19,95
Aantal
Leuke yogaspelletjes voor kinderen! Je kunt ze met zijn tweeën doen of in een groep. De kaarten zijn geschikt voor thuis, op school en de buitenschoolse opvang. De oefeningen helpen bij het soepel en sterk maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om samenwerken en elkaar vertrouwen. Op de voorkant van elke kaart staat een oefening en op de achterkant een beschrijving van die oefening. Auteur: Helen Purperhart
Artikelnummer SKU - 2199300
Artikelcode VBK-13676
Speeltijd 1 - 20 minuten
Aantal spelers Minimaal 2
Leeftijd 6 - 12
Talen Nederlands
Auteur Helen Purperhart
Uitgever Ankh Hermes
Helen Purperhart

Helen Purperhart is dé kinderyogadocente van Nederland. Vanuit haar twee grote passies spelen en yoga leidt zij haar succesvolle bedrijf 'Jip en Jan', van waaruit zij kinderyogadocenten kindercoaches en yogateachers opleidt.
Daarnaast schrijft Helen Purperhart boeken, maakt zij CD's en kaartenboxen die in de yogapraktijk gebruikt kunnen worden. Met haar enthousiasme, inspiratie en ondernemerszin is zij van onschatbare waarde voor met name de kinderyoga in Nederland en daarbuiten.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Jona en de grote vis

  € 1,45
  Bestel
 • Colombia 1901

  € 1,50
  Bestel
 • Vestingstoren van Tuklaty

  € 2,90
  Bestel
 • Claves gemaakt van licht hardhout

  € 5,90
  Bestel