• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Kinderyoga Groepsspelletjes 6 +
Kinderyoga Groepsspelletjes 6 + Kinderyoga Groepsspelletjes 6 + Kinderyoga Groepsspelletjes 6 + Kinderyoga Groepsspelletjes 6 +

Kinderyoga Groepsspelletjes 6 +

 0 reviews

Geschikt voor groep 3 t/m 8

Spelsuggesties voor groepen kinderen vanaf 6 jaar. Door samen te bewegen leren kinderen spelenderwijs elkaars grenzen af te tasten, elkaar te respecteren, te overleggen .....

€ 19,95
Aantal
Kinderyoga Groepsspelletjes

Spelsuggesties voor groepen kinderen vanaf 6 jaar. Door samen te bewegen leren kinderen spelenderwijs elkaars grenzen af te tasten, elkaar te respecteren, te overleggen, rekening met elkaar te houden en elkaar en zichzelf te vertrouwen.

Daarnaast vergroten de spelletjes het concentratie- en reactievermogen, de flexibiliteit, fantasie en originaliteit.

Door het samenspel en het plezier dat ze eraan beleven, wordt de sfeer in de groep beter. De kaarten kunnen gebruikt worden in het gezin (bijvoorbeeld op kinderfeestjes) en zijn een inspiratiebron voor (kinder)yogadocenten, leerkrachten, leidsters en jeugdhulpverleners.

Nu verpakt in een luxe brede doos.
Artikelnummer SKU - 23178
Artikelcode VBK-14314
Speeltijd 1 - 20 minuten
Aantal spelers Minimaal 2
Leeftijd 6 - 12
Talen Nederlands
Auteur Helen Purperhart
Uitgever Ankh Hermes
Helen Purperhart

Helen Purperhart is dé kinderyogadocente van Nederland. Vanuit haar twee grote passies spelen en yoga leidt zij haar succesvolle bedrijf 'Jip en Jan', van waaruit zij kinderyogadocenten kindercoaches en yogateachers opleidt.
Daarnaast schrijft Helen Purperhart boeken, maakt zij CD's en kaartenboxen die in de yogapraktijk gebruikt kunnen worden. Met haar enthousiasme, inspiratie en ondernemerszin is zij van onschatbare waarde voor met name de kinderyoga in Nederland en daarbuiten.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten