• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Denksport XL Quiz it!
Denksport XL Quiz it! Denksport XL Quiz it!

Denksport XL Quiz it!

 0 reviews

Van breinkrakers en rekenraadsels tot tongbrekers. 50 opdrachten met antwoorden. Het spel staat garant voor urenlang speelplezier en breinkraken. spelenderwijs je denkvermogen verhogen. Vanaf 10 jaar.

€ 8,95
Aantal
Denksport voor doordenkers! 50 pittige doordenkers! Van breinkrakers en rekenraadsels tot tongbrekers. Opdrachten met oplossingen.

Breinkrakers in quizvorm
In de quizkaartspellen van QUIZ IT! zitten honderden denk- en geheugenquizvragen. De spellen staan garant voor urenlang speelplezier en breinkraken: spelenderwijs je denkvermogen verhogen. Door de kleurrijke illustraties zien de spellen er extra aantrekkelijk uit.

Voor wie is QUIZ IT! bedoeld?
QUIZ IT! is geschikt voor kinderen vanaf groep 6 en voor jongere begaafde kinderen. De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

Waaruit bestaat QUIZ IT!?
Een QUIZ IT!-spel is uitgevoerd als een stok kaarten. Aan de ene zijde van een kaart staan het raadsel of de vragen, aan de andere zijde de oplossing of het antwoord. Eén spel bestaat uit 50 quizkaarten.

Handig kunststof doosje
QUIZ IT! wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een handig doorzichtig kunststof doosje. Dit opbergdoosje is ook los verkrijgbaar.
Artikelnummer                 SKU-23106
Artikelcode                      QT-32
Categorie                        Breinkrakers in quizvorm
Leeftijd                            Vanaf 10 jaar
Uitgever                           Schoolsupport

Over Schoolsupport

Uitgeverij Schoolsupport ontwikkelt leeroplossingen voor leerlingen. Leerkrachten, rt-ers (en ouders) gebruiken onze uitgaven voor extra oefening, remediëren en verrijken, op school en thuis. Deze uitgaven zijn m.n. bestemd voor basisscholen, speciaal onderwijs, de rt-praktijk, lagere niveaus VO, naschoolse opvang en thuisonderwijs. Vier thema’s hebben hun bijzondere aandacht: Verrijken, Lezen, Remediëren en (t)Huiswerk.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten