• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Van hot naar her! Quiz it! Junior
 

Van hot naar her! Quiz it! Junior

 0 reviews

50 Quizvragen over topografie
Als je van Arnhem naar Nijmegen gaat, welke rivieren moet je dan oversteken? Weet jij waar Oenkerk en Boerengat liggen? Kun je afstanden tussen verschillende plaatsen inschatten?

€ 8,95
Aantal
50 Quizvragen over topografie
Als je van Arnhem naar Nijmegen gaat, welke rivieren moet je dan oversteken? Weet jij waar Oenkerk en Boerengat liggen? Kun je afstanden tussen verschillende plaatsen inschatten? Weet jij welke provincies aan elkaar grenzen? Dit soort quizvragen over topografie vindt u in Van hot naar her! Daarnaast zitten er ook veel beeld- en spelvragen in.
Elk kaartje bevat een meerkeuzevraag op de voorkant en het antwoord op de achterkant. Van hot naar her! is een kleurrijk en leerzaam quizspelletje!
 
Voor wie is QUIZ IT! Juniorgeschikt?
QUIZ IT! Junior is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar. De spellen zijn leuk om in tweetallen of alleen te doen, maar ook prima klassikaal in te zetten, bijvoorbeeld om een les mee te beginnen of te eindigen.

De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor thuis en voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje
Elk QUIZ IT! Junior-spel wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een doorzichtig kunststof doosje. Deze opbergdoosjes zijn ook los verkrijgbaar.
Artikelnummer                 SKU-23097
Artikelcode                      QT-12
Categorie                        Aardrijkskunde
Leeftijd                            Vanaf 8 jaar
Uitgever                           Schoolsupport

Over Schoolsupport

Uitgeverij Schoolsupport ontwikkelt leeroplossingen voor leerlingen. Leerkrachten, rt-ers (en ouders) gebruiken onze uitgaven voor extra oefening, remediëren en verrijken, op school en thuis. Deze uitgaven zijn m.n. bestemd voor basisscholen, speciaal onderwijs, de rt-praktijk, lagere niveaus VO, naschoolse opvang en thuisonderwijs. Vier thema’s hebben hun bijzondere aandacht: Verrijken, Lezen, Remediëren en (t)Huiswerk.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Gigo 7331 - Grote Bouwset | vanaf 2 jaar

  € 156,65
  Bestel
 • De kronieken van Avantia - De eerste ruiter (deel 1) | vanaf 8 jaar

  € 9,95
  Bestel
 • Science X - Magnetisme 8 +

  € 8,99
  Bestel
 • Vormendoos Hout

  € 38,81
  Bestel