• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Atlas Europa groep 7
 

Atlas Europa groep 7

 0 reviews

Geschikt voor groep 7

In de Atlas Europa worden de landen van Europa besproken, met uiteraard vele mooie foto’s en topografische kaarten. De leerling krijgt in deze atlas een duidelijk en zo volledig mogelijk beeld van Europa.

€ 23,50
Aantal
Atlas Europa groep 7

In de Atlas Europa worden de landen van Europa besproken, met uiteraard vele mooie foto’s en topografische kaarten. De leerling krijgt in deze atlas een duidelijk en zo volledig mogelijk beeld van Europa. De belangrijkste topografische en aardrijkskundige begrippen komen aan de orde.
Zo wordt Frankrijk onder de loep genomen, met diens grote hoeveelheden wijngaarden. De industriegebieden van Duitsland worden besproken, evenals het klimaat en de landschappen van Italië. Ook de minder bekende landen in Oost-Europa worden niet vergeten!
Doelgroep                            Groep 7
Artikelnummer SKU-23210
Categorie Aardrijkskunde
Auteur Henri Arnoldus
Ontwerp Henk de Rooij
Uitgever Kinheim
Atlassen Kinheim

Natuurlijk staan er geografische kaarten in deze atlassen, maar ze zijn veel meer dan dat! De atlassen hebben drie doelen: het oefenen in het gebruik en lezen van kaarten en teksten, het inzicht krijgen in aardrijkskundige verschijnselen en het wekken van belangstelling voor verschillende culturen.

Ieder hoofdstuk begint met een eenvoudige overzichtskaart met basistopografie, die in het bijbehorende Blokboek geoefend kan worden. Daarna wordt in makkelijk leesbare teksten uitleg gegeven over onderwerpen als klimaat, landschap, bodemgebruik, bevolking, geloof en bestaansmiddelen.


De vele en fraaie kleurenfoto’s maken de atlassen heel aantrekkelijk om te lezen en te bekijken. Achterin elke atlas is een register met de namen van landen, plaatsen, rivieren, zeeën en gebergten opgenomen met een verwijzing naar de kaartjes waarop deze te vinden zijn.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Euro box munten

  € 42,87
  Bestel
 • Woordenschat Fase 6 | Groep 7

  € 7,95
  Bestel
 • Science X - Elektrotechniek 10 +

  € 32,95
  Bestel
 • Diesellokomotive F7A Santa Fe

  € 23,50
  Bestel