• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Aardrijkskundepuzzels XXL groep 8
 

Aardrijkskundepuzzels XXL groep 8

 0 reviews

Geschikt voor de gevorderde leerling van groep 8

Aardrijkskundepuzzels XXL is uitermate geschikt om zelfstandig mee te werken en kan in de laatste schoolweken enorm van pas komen! Bedoeld voor de gevorderde leerling van groep 8.

€ 7,95
Artikelen
Aantal
Aardrijkskundepuzzels XXL | groep 8

Aardrijkskundepuzzels XXL is een extra moeilijk puzzelboek over aardrijkskunde, bedoeld voor de gevorderde leerling van groep 8. Het boekje is uitermate geschikt om zelfstandig mee te werken en kan in de laatste schoolweken enorm van pas komen! In dit deel vindt de leerling tal van nieuwe aardrijkskundige puzzels over Nederland, Europa en de werelddelen.
Doelgroep Groep 6
Artikelnummer SKU-23029
Categorie Aardrijkskunde
Auteur Marijke Balmaekers
Uitgever Kinheim
Aardrijkskundepuzzels 

De serie Aardrijkskundepuzzels biedt een leuke en ontspannende aanvulling op het vak Aardrijkskunde en is zeer geschikt voor zelfstandig werken. De serie bestaat uit de delen Nederland, Nederland Provincies, Europa en Wereld. Hoewel in principe alle delen in de groepen 5 t/m 8 kunnen worden gebruikt, is het eerste deel het meest geschikt voor groep 5, het tweede voor groep 6 enzovoort. Daarnaast is er een XXL-deel, bedoeld voor leerlingen die meer uitdaging willen.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten