• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 75,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
3-D printer Da Vinci Junior
3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior 3-D printer Da Vinci Junior

3-D printer Da Vinci Junior

 0 reviews

Geschikt voor groep 3 t/m 8 en VO

Laat u niet misleiden door de nieuwe dunnere en lichtere look! De gloednieuwe 3D-printer van XYZ Printing, de da Vinci Jr., heeft een robuuste print-omvang van 15 x 15 x 15 cm!

€ 399,00
Aantal
3-D printer Da Vinci Junior.

Grote zaken komen in kleine verpakkingen
Laat u niet misleiden door de nieuwe dunnere en lichtere look! De gloednieuwe 3D-printer van XYZ Printing, de da Vinci Jr., heeft een robuuste print-omvang van 15 x 15 x 15 cm! De da Vinci Jr. is met voorsprong de best betaalbare en toegankelijke 3D-printer op de markt, perfect geschikt voor beginnende 3D-ontwerpers en uitvinders in de dop. Deze 3D-desktopprinter zorgt voor een fantastische aanvulling in het klaslokaal.

Nooit meer kalibreren!
Het kalibreren van uw 3D-printer voor uw afdrukken kan bijzonder lastig zijn, maar die tijden zijn nu voorbij met de da Vinci Jr.! De eenvoudige en gebruiksvriendelijke 3D-printer vereist geen kalibratie en bevat ook een nieuw automatisch ladend filamentsysteem voor een eenvoudige 3D-afdrukervaring met meer gebruiksgemak.

Gewoon drukken en vrijgeven!
De da Vinci Jr. is nu uitgerust met een soepele drukken-en-vrijgeven-extruder zodat de extruder gemakkelijk kan worden vervangen.
U hoeft alleen maar uw 3D-printer te openen, op de vrijgaveknop te drukken en het vervangen gebeurt binnen enkele seconden.

Slim afdrukken, groen afdrukken
Met ondersteuning van het PLA-filament, een niet-giftig biologisch afbreekbare kunststof, heeft de da Vinci Jr. een gloednieuw navulbaar filamentsysteem! U kunt nu de PLA-filamentcartridges recyclen en aanvullen met ons gloednieuwe design van draaien-en-vergrendelen. Zo kunt u uw filamentspoel gemakkelijk vervangen en bespaart u zowel tijd als geld. Door het nieuwe compacte design, verbruikt de da Vinci Jr. slechts 75W. Deze milieuvriendelijke 3D-printer zorgt ervoor dat er niets verloren gaat wanneer u afdrukt met XYZ Printing.

Welkom bij de familie
Bij de ontwikkeling van de da Vinci Jr. werd aan uw veiligheid gedacht.

Met de volledig ingesloten ontworpen, niet-verwarmde afdruklade en één jaar garantie, kunnen zowel u als uw familie genieten van uren creatief plezier in 3D. En de pret eindigt hier niet. U kunt ook lid worden van onze online 3D-designgemeenschap: Artist Collection, en 3D-designs delen of uploaden zodat u verbinding kunt maken en geïnspireerd kunt worden. Een 3D-printer waarvan iedereen in de familie kan genieten!
Groep 3 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23169
Materiaal Degelijk kunststof
en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever XYZ Printing
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Mijn Boek Deel 3 | 5 - 7 jaar

  € 7,95
  Bestel
 • Blokboek Wereld | Groep 8

  € 32,50
  Bestel
 • Optellen en aftrekken | 6 - 8 jaar

  € 8,95
  Bestel
 • Pai Bandaris Beats

  € 32,50
  Bestel