• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Spel en speel! Werkwoordraadsels Quiz it! Junior
Spel en speel! Werkwoordraadsels Quiz it! Junior Spel en speel! Werkwoordraadsels Quiz it! Junior Spel en speel! Werkwoordraadsels Quiz it! Junior

Spel en speel! Werkwoordraadsels Quiz it! Junior

 0 reviews

Spel en speel werkwoordraadsels is een uitdagend quizspel rond (werkwoord)spelling, met veel vragen waarbij leerlingen oefenen met het ‘taxikofschip’.

€ 8,95
Aantal
Spel en speel werkwoordraadsels is een uitdagend quizspel rond (werkwoord)spelling, met veel vragen waarbij leerlingen oefenen met het ‘taxikofschip’.

Voor welke leerlingen zijn de QUIZ IT's Spel en speel geschikt?
De QUIZ IT’s! rond spelling zijn geschikt voor leerlingen die in de middenbouw met (werkwoord)spelling bezig zijn, of extra uitdaging nodig hebben. Ook geschikt voor leerlingen die juist extra oefening nodig hebben in de bovenbouw.

Waarom is spelling belangrijk?
Spelling wordt vaak gezien als een 'vervelend' onderdeel van het vak Nederlands. Daarnaast wordt in de maatschappij een behoorlijk dubbelzinnige houding tegenover aangenomen. Aan de ene kant vinden nogal wat mensen dat ze mogen schrijven zoals zij dat zelf willen, aan de andere kant wordt er door mensen zeer kritisch en afkeurend gekeken naar teksten waarin spellingsfouten staan.

Spelling is een leerproces dat start in de basisschool en een heel leven lang moet worden bijgeschaafd en bijgestuurd.

De serie QUIZ IT! Junior!
De serie QUIZ IT! Junior bestaat uit quizspellen rond allerlei vakgebieden en thema's. O.a. rekenen, taal (spreekwoorden, spelling), techniek, geschiedenis, topografie enz. Er verschijnen regelmatig nieuwe titels.
QUIZ IT! Junior is een zeer geschikt voor thuis en voor leerkrachten die graag meer educatieve spelmaterialen "voor tussendoor" willen inzetten in hun groep.

Handig kunststof doosje
Elk QUIZ IT! Junior-spel wordt, speciaal voor het onderwijs, geleverd in een doorzichtig kunststof doosje. Deze opbergdoosjes zijn ook los verkrijgbaar.
Artikelnummer                 SKU-23090
Artikelcode                      QT-27
Categorie                        Nederlandse taal
Leeftijd                            Vanaf 8 jaar
Uitgever                           Schoolsupport

Over Schoolsupport

Uitgeverij Schoolsupport ontwikkelt leeroplossingen voor leerlingen. Leerkrachten, rt-ers (en ouders) gebruiken onze uitgaven voor extra oefening, remediëren en verrijken, op school en thuis. Deze uitgaven zijn m.n. bestemd voor basisscholen, speciaal onderwijs, de rt-praktijk, lagere niveaus VO, naschoolse opvang en thuisonderwijs. Vier thema’s hebben hun bijzondere aandacht: Verrijken, Lezen, Remediëren en (t)Huiswerk.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • 7050-W85-6RL LED houder

  € 8,60
  Bestel
 • Dit kan ik al! | vanaf 3 jaar

  € 7,95
  Bestel
 • Junior kogellantaarn

  € 2,40
  Bestel
 • Matatalab uitbreiding-set Artist

  € 37,95
  Bestel